Novice

PUNK ROCK HOLIDAY - posebna akcija

Posebna akcija 4 + 1 do 1. 8. 2012 in posebna nagrada za PUNK ROCK HOLIDAY!

datum in ura dogodka26jul

Od 15. do 18. avgusta 2012,

Sotočje, Tolmin

www.punkrockholiday.com
www.facebook.com/punkrockholiday

GOOD RIDDANCE, THE TOY DOLLS, ANTI-FLAG, SICK OF IT ALL, 7 SECONDS, BOYSETSFIRE, THE SLACKERS, TERROR, MXPX ALLSTARS, THE LOCOS, DUNCAN REDMONDS, DEEZ NUTS, THE ADOLESCENTS, OFF WITH THEIR HEADS, A WILHEM SCREAM, NATIONS AFIRE, DEATH BY STEREO, DEBELI PRECJEDNIK, NAYSAYER,, THE DOWNTOWN STRUTS, PIPES AND PINTS, KOFFIN KATS, BRUTALITY WILL PREVAIL, IN-SANE, HIJACKERS, BACKSTAGE, BULDOGI, SELL OUT, WHAT MATTERS MOST, REMEDY, HAPPY OL'MCWEASEL, PLESKA, PANKEROSCHI, THE SELLOUT, BLAME IT ON THE OCEAN, HOGWASH, PIGS PARLAMENT; BEACH STAGE: MAD ROOSTERS, THE MORRONS, VIKEND PANKSI, LIFE IN PERIL, WOLI WO, PARAZITI P. 13, JUSTIN CASE, THE CLOSHERS

Čista strast, osvežujoča energija, adrenalin, novo ime in svež začetek
na najbolj izjemni lokaciji! To je Punk Rock Holiday!

POSEBNA AKCIJA ZA NAJBOLJ NORE POLETNE POČITNICE, ZA PUNK ROCK HOLIDAY 1.2
– NIŽJE CENE VSTOPNIC (4 + 1) DO 1. 8. 2012!

Od srede, 15. 8., do sobote, 18. 8. 2012, bodo na Sotočju v Tolminu potekale najbolj nore počitnice leta 2012, že drugi Punk Rock Holiday, na katerem boste lahko na dveh odrih slišali in videli kar 46 skupin iz celega sveta. Organizatorji vam do 1. 8. 2012 ponujajo izjemno ugoden paket za družbe, saj je cena do tega dne za 4 + 1 za vse dni samo 276,00 EUR + provizija, torej je cena vstopnice samo 55,20 EUR na osebo! To pomeni, da imate tako za samo 13,80 EUR cel dan vrhunsko punk rock zabavo na prekrasni lokaciji in ob zelo ugodnih cenah hrane in pijače. Vstopnice za 5 dni kampiranja in 4 dni koncertov na dveh odrih ob skoraj 50 punk rock skupinah so po tej ceni na voljo na www.punkrockholiday.com in http://www.ticket4you.org – do 1. 8. 2012!

Vsi kupci omenjenega kompleta vstopnic do 1. 8. bodo tudi sodelovali v žrebanju za prav posebno nagrado: skupino kupcev enega kompleta bo imela možnost druženja s skupinami v zaodrju festivala en cel dan!

Good Riddance se bodo vrnili, saj nočejo zamuditi priložnosti za nastop v Tolminu. Mogočni The Toy Dolls bodo na odru Sotočja nastopili s svojim neprekosljivim zabavnim performansom, hardcore legende 7 Seconds in Sick of it All pa vas bodo pripeljali do vzhičenja skupaj z mlajšimi kolegi Terror in Deez Nuts. Anti-Flag bodo stopili mnogim na žulj s svojimi političnimi sporočili, ki jih poganja njihov neverjetni punk rock nastop, temu pa bodo sledile melodične pesmi velikih MxPx, in pa politično angažirana post-hardcore atrakcija Boysetfire. Duncan Redmonds bo odigral nekaj akustičnih verzij pesmi skupin Snuff in Guns N'Wankers, ljubitelji keltskega punka pa bodo veseli češke zasedbe Pipes and Pints ter slovenske skupine Happy Ol' McWeasel. Ljubitelji ska punka pa bodo lahko uživali ob nastopu najboljše ska skupine vseh časov – The Slackers ter frontmana španskih velikanov Ska-P, ki v Tolmin prihaja s svojo noro zasedbo The Locos! Seveda pa bodo nastopile še mnoge druge skupine, kar 46 jih je vseh skupaj! Ne pozabite pa tudi na to, da je kampiranje brezplačno, cene pijače in hrane pa več kot ugodne. Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, boste lahko priče res pravim punk rock počitnicam, na katerih boste lahko uživali v vrhunskih punk rock skupinah. Glede na to, da je 15. 8. Državni praznik, boste še toliko lažje lahko šli na festival že ta dan! Na voljo so tudi posebne dvodnevne vikend vstopnice.

Posebni paket za fane (vstopnica in majica)
IN POSEBNI PAKETI 5+1 in drugo:
http://www.punkrockholiday.com/shop/index.php?lang=si

Cene vstopnic:

Posebni paket 4 + 1 (za vse dni):
276,00 EUR + provizija (do 1. 8. 2012)

Za 4 dni: 69,00 EUR + provizija (do 14. 8. 2012)
78,00 EUR (od 15. 8. 2012, na dan festivala)
Vikend vstopnica (do 14. 8. 2012): 45,00 EUR + provizija
Enodnevna vstopnica (do 14. 8. 2012): 32,00 EUR + provizija

PREDPRODAJNA MESTA:

Punk Rock Holiday spletna trgovina:
www.punkrockholiday.com/shop/
ali http://www.ticket4you.org/

Za prodajna mesta po Sloveniji (Petrol in druga prodajna mesta Eventima) in v Italiji (Green Ticket) preverite na: www.punkrockholiday.com

Druga prodajna mesta:
MADNESS, Trubarjeva 16, Ljubljana,
MADNESS, Gradnikove Brigade 33, Nova Gorica,
GALA HALA, Metelkova mesto (samo na prireditvah)
Zagreb/Hrvaška: Dirty Old Shop

Na Punk Rock Holiday se lahko podatek z vlakom iz Ljubljane, Kopra, Maribora, Dobove, z Jesenic po polovični ceni, v primeru, da kupite vstopnico na Info Točki Slovenskih železnic. Z Mosta na Soči vas bo popeljal tudi avtobus. Več informacij o voznih redih vlakov in avtobusov na:
http://www.punkrockholiday.com/4/Informacije

Uradna spletna stran:
www.punkrockholiday.com

Facebook stran:
www.facebook.com/punkrockholiday

Facebook event:
www.facebook.com/events/218204771588487

Punk Rock Holiday 1.1 (2011) – video predstavitev:
www.youtube.com/watch?v=oNiCZNmtZIQ

 

Nazaj na News seznam