Novice

EVROPSKO KOŠARKARSKO PRVENSTVO U20 - prost vstop

Spoštovani! Slovenski fantini, igralci izbrane vrste mlajših članov, ki so se v četrtfinale uvrstili brez poraza, so na tekmi proti Francozom na žalost izgubili, a se bodo vseeno borili za še vedno dobro peto mesto.

datum in ura dogodka21jul

V znak podpore slovenskim fantinom, ki jih je v Stožice na četrtfinale prišlo spodbujati 6000 zvestih slovenskih ljubiteljev košarke, smo se na Košarkarski zvezi Slovenije odločili, da v Stožice, v soboto, 21. julija, na vse tekme (tekmi za razvrstitev od 5. do 8. mesta Latvija : Grčija ob 13.30, Slovenija : Nemčija ob 15.45 in polfinali Srbija : Litva ob 18.00 ter Španija : Francija ob 20.45) še enkrat povabimo vse košarkarske navdušence in vsem ponudimo brezplačen vstop! 

Slovenski reprezentanti si zaslužijo podporo, saj se bodo borili naprej, do petega mesta! S trudom in prizadevanjem na treningih ter igro, borbo in karakterjem na tekmah so dokazali, da so "pravi" in, da se nam za košarkarsko prihodnost ni bati. 

Tistim, ki ste že kupili vstopnice za sobotni dan, v zameno ponujamo vstopnico za vse tekme Pokala Adecco 2012 ali pa vračilo denarja. Vračilo denarja lahko vnovčite na prodajnem mestu, na katerem ste kupili vstopnico, vstopnice za Pokal Adecco pa le na Eventimovih lastnih prodajnih mestih. Oboje lahko vnovčite tudi v soboto, 21. julija in nedeljo, 22. julija, na blagajni Eventima v Stožicah.

Nazaj na News seznam