Novice

RED SUMMER PARTY - pomembno obvestilo

Zaradi napovedi slabega vremena, ki ne omogoča nemoteno logistično in produkcijsko izvedbo dogodka na prostem, se rdeča poletna zabava seli v areno, kjer bo organizator Black Pony  Entertainment Group lahko nemoteno izpolnil svoje obljube.

datum in ura dogodka19jun

»Tehnična produkcija tovrstnega dogodka zahteva zapleteno in dolgotrajno načrtovanje, zahtevne postavitve na lokaciji pa se morajo pričeti že teden dni pred dogodkom«, sporoča ekipa Black Pony, ki zaradi slabih vremenskih obetov dogodek prestavlja v areno. Izvedba dogodka na prostem namreč pogojuje, da so vremenske razmere v celotnem času enega tedna pred dogodkom in na dan dogodka brezhibne oziroma vsaj brez padavin, saj v nasprotnem primeru ni možno postaviti zaščite nogometnega igrišča na stadionu.

 

Raje v zavetju klimatizirane arene, kot zunaj na dežju

 

»Portaflor ali zaščitni podij, na katerem stojijo obiskovalci  na stadionu je v primeru dogodka na prostem mogoče postaviti le, če je travnata površina povsem suha«, pojasnjuje produkcijski del skupine Black Pony, ki ga sestavljajo strokovnjaki s področja produkcije dogodkov v Sloveniji (med drugim so brezhibno postavljali dogodke kot so: Killersi na Hipodromu Stožice, Joss Stone na Emoniki, Gorillaz Soundsystem pred Telekomovo stavbo, ipd.). Ker napoved že nekaj dni pred dogodkom obeta plohe in nevihte, v osrednji Sloveniji pa največjo količino padavin, je organizator povsem odstranil vse dejavnike tveganja in dogodek prestavil v areno. Produkcijska ekipa še dodaja: »Četudi bi zaščitni podij postavljali na suho površino in tvegali, da se bodo pojavile padavine, kot napoveduje kar nekaj vremenoslovcev, bi s tem povzročili ugrezanje podija, kar bi hudo motilo obiskovalce, končali pa bi v blatu.«

 

Zato se je organizator še pravočasno odločil, da dogodek prestavi v areno, s čimer bo obiskovalcem zagotovil nemoteno izkušnjo zabave.

 

V zavetju arene


Arena Stožice bo infrastrukturno nudila vse ugodnosti stadionskega dogodka ter omogočila da bodo vsi ponosni lastniki vstopnic resnično deležni najboljše zabave tega poletja. Arena bo v času dogodka klimatizirana, za vroče vzdušje pa bosta poskrbela giganta med didžeji, Tiësto in Calvin Harris, ki si bosta mešalno mizo izmenjala še z domačima Dj upoma Beltkom in Alexom Cvetkom.

 

Napoved vremena preverjena pri različnih virih

 

Pri odločitvi se je organizator zanašal na najbolj uradno vremensko napoved in sicer pri Agenciji RS za okolje in prostor (http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/), ter na večje medijske portale http://24ur.com/novice/vreme/ in tuje vire (http://www.meteoblue.com/en_GB/weather/forecast/week/ljubljana_si_3002 ).

 

Spremenjena logistika vstopov - obiskovalci naj pridejo prej

 

Glede na selitev prireditve iz stadiona v areno smo  - zaradi varnosti udeležencev - primorani spremeniti posamezne prodajne kontingente. Tako vstopnice kupljene za parter (stadion) veljajo za kontingent parter in zeleni ring v Areni Stožice. Do zapolnitve posameznega kontingenta, bodo obiskovalci na vhodu lahko samostojno izbirali, na kateri lokaciji v areni bi se želeli zabavati. Ko bo en ali drugi kontingent (zeleni ring ali parter) dokončno zapolnjen, bo organizator zaradi vaše varnosti in varnosti ostalih obiskovalcev primorani ostalim kupcem vstopnic ponuditi kontingent, ki bo še ostal na razpolago. Zato Black Pony vse imetnike parter vstopnic obvešča, naj na dogodek pridejo čim prej, saj je kapaciteta parterja omejena.

 

 

Dogodek je skoraj razprodan!

 

Zaradi izjemnega zanimanja, ki ga je organizator beležil predvsem zadnja tri tedne pred dogodkom, sporočamo, da je Red Summer Party že skoraj razprodan. Slednje predvsem velja za parter in zeleni ring, za oba segmenta pa je možno kupiti nekaj vstopnic samo še preko klubov zvestobe večjih slovenskih blagovnih znamk. Vsi zamudniki bodo lahko od četrtka dalje kupili vstopnice za omejeni kontingent Rdečega ringa, vse informacije v zvezi s tem kontingentom pa bodo v sredo po 20.00 uri na voljo na  FB strani organizatorja www.redparty.eu.

 

 

INFO

Za dodatna pojasnila in vprašanja smo vam na voljo na:

info@blackpony.si

www.redparty.si

 

ter:

Maja Gutman, PR

Black Pony  Entertainment Group

M: +386 (0)41 329 224

e-mail: majag@blackpony.si

Nazaj na News seznam