Novice

RED SUMMER PARTY - navodila za obiskovalce

Le še nekaj dni nas loči od Red Summer Party-ja. Pred nedeljskim dogodkom zato obiskovalcem podajamo še zadnje informacije in napotke. Ti so namenjeni predvsem vašemu informiranju in varni zabavi.

datum in ura dogodka22jun

Prihod na prizorišče: Vrata na prizorišče se odprejo ob 20.30 uri. Organizator vsem obiskovalcem svetuje, da na lokacijo pridejo že ob 20.00. Zaradi omejenih kapacitet parkirišč svetujemo, da se na lokacijo odpravite z javnim prevozom ali spodaj naštetimi metodami prevoza.

Vstop na prizorišče: Na prizorišče se bo vstopalo skozi 3 različne vhode (Red Summer Party vhod, Red Bull ter ITAK vhod). Vsak izmed vhodov bo vseboval ločen vstopni lijak za kupce FAN PIT in VIP vstopnic. Ob vhodu bodo obiskovalci ob predložitvi vstopnice in osebnega dokumenta prejeli ustrezna navodila za nadaljnje gibanje.

Print@home vstopnica: bo omogočala vstop samo na vhodu ITAK, kjer se bo vršila elektronska kontrola črtnih kod..

Dance Republic vstopnica: Imetniki Dance Republic vstopnic se bodo na dogodku razvrščali identično kot imetniki regularnih vstopnic za stojišča.

Gibanje po prizorišču: Obiskovalci bodo razvrščeni na segment parterja, v kolikor bodo prišli dovolj zgodaj in bodo kapacitete to še dovoljevale, v nasprotnem primeru so razvrščeni na zeleni ring.

Prehajanje med segmenti zelenega ringa in parterja bo omogočeno, upoštevajoč varnostne standarde obeh segementov. Področje parterja se bo polnil po sistemu "one out, one in".  Za varnost bo poskrbljeno in pri razvrščanju obiskovalcev bo ta ključnega pomena.

Facebook postaje: Na prizorišču bodo imeli Facebook uporabniki možnost sodelovanja v nagradni igri preko posebnih Viva la ITAK Facebook postaj. Preko postaje boš s preprosto metodo zapestnice s čipom lahko fotografiral sebe in svoje prijatelje, ter svoje party vzdušje delil s svojimi FB uporabniki. Najbolj angažirani boste imeli možnost sodelovati v nagradni igri.

Segmentacija vstopnic: Kupci vstopnic za stojišče se bodo lahko zabavali na področju parterja ali zelenega ringa. Parter se bo polnil do zapolnitve kapacitete, nato se bodo lahko obiskovalci zaradi varnosti zvrstili na področje zelenega ringa. TISTIM, KI SI ŽELIJO ZAGOTOVITI MESTO NA PARTERJU, SVETUJEMO, DA PRIDEJO NA DOGODEK ČIM PREJ.

Informatorji: Na lokaciji bodo na vsa vaša logistična vprašanja odgovarjala Red Party informatorji, ki vam bodo pomagali iz kakršnikoli zagate. Najdete jih v črnih RED PARTY majicah, razdeljevali vam bodo tudi zemljevide, za boljšo prostorsko orientacijo.

Drogart: Za vse osebe pod vplivom nedovoljenih substanc ali alkohola bodo skrbeli člani ekipe Drogart.  

Klima v dvorani: Dvorana bo v celoti klimatizirana.

Organizirani prevozi: Za organizirane prevoze skrbi www.gremonaparty.com, ki bo poskrbel za brezskrben avtobusni prevoz na in z dogodka po ugodnih cenah. Več na www.gremonaparty.com

Prevozi z vlakom: S Slovenskimi železnicami se lahko ob predložitvi Red Summer Party vstopnice obiskovalci na dan koncerta pripeljejo in odpeljejo za polovično ceno. Vse dodatne informacije se nahajajo na http://www.slo-zeleznice.si

After Taxi: Tisti, ki radi potujete udobneje, se boste lahko popeljali z After taxijem. Predhodno si priskrbite svoje članstvo in kupone. Za več informacij o varnem prevozu klikni na http://www.facebook.com/aftertaxi

SPLOŠNE INFORMACIJE / GENERAL INFO Uradna stran FB Red Party: www.redparty.eu Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=233921423327664 e-mail: info@blackpony.si

STAROSTNA OMEJITEV = 16+ (ter mlajši v spremstvu): Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. leti starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonitih skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006);

VIP CLUBBING & LOŽE / VIP BOXES & TABLE RESERVATION: t:   +386 (0)41 351 897 // e: majap@blackpony.si

Nazaj na News seznam