Novice

MUSIC FEST SLOVENIJA - napovedujemo

V sredini meseca junija, natančneje 15. in 16. junija, bo Ljubljana dočakala prvo pravo glasbeno invazijo dance, rock in balkan glasbe na Gospodarskem razstavišču v sklopu festivala MUSIC FEST SLOVENIA.

datum in ura dogodka10apr

15. junij bo namenjen ROCK-u, poseben oder bo postavljen tudi za vse ljubitelje ELEKTRONSKE glasbe, 16. junij bo z BALKANSKIMI zvoki privabil največje žurerje. Cenejše vstopnice bodo na vojo 17. in 18. maja, nato se začne prodaja po redni ceni.

Oboževalci skupine SUNRISE AVENUE bodo končno prišli na svoj račun! Na Rock Music Festu, 15.6. bo prvič v Sloveniji nastopila priljubljena finska skupina, trenutno ena izmed najbolj popularnih skupin na glasbeni sceni. Le kdo ne pozna njihove skladbe »Hollywood Hills«, ki je tudi med najbolj poslušanimi skladbami v Sloveniji. Na  ROCK večeru se bodo slavnim blondincem pridružili še Maybe Winehouse (Amy Winehouse Tribute Band), ki bodo s priredbami Amyjinih skladb obudili spomin na vrhunsko, nedavno preminulo pevko Amy Winehouse. Hard rock zastave bodo predstavljali američani WARRIOR SOUL. Manjkali ne bodo tudi: Van Gogh (SRB), Let 3 (HR), Elvis Jackson (SLO), LOLLOBRIGIDA (HR) in drugi.

15. junija bo poseben del namenjen tudi ljubiteljem ELEKTRONSKE glasbe. Tenutno najbolj vroč duet iz Romunije LUCKY MAN PROJECT je glavni nosilec večera. Mister Z, glasbeni producent in DJ ter MC DDY Nunes sta združila moči v glasbenih vodar ter obljubljata nepozaben večer na Gospodarskem razstavišču. NICK KAMARERA in ALINKA, stara znanca slovenskih obiskovalcev elektronskih dogodkov, bosta s svojim nastopom ustvarila pravo vročo plesno atmosfero. CHALLE SALLE je letos slovensko sceno šokiral z zelo čustveno pesmijo in videospotom Midva, ki je dosegel čez 300.000 ogledov na spletni strani Youtube. Na glavnem odru se bodo zvrstili še SASHA LOPEZ feat. BROONO & ALE BLAKE, VAUKS, DJ KOSTA RADMAN, DJ MISS LALA, MANCHE, NIKA ZORJAN na drugem odru pa bodo blesteli ERIC SNEO, DJ GUMJA, VEZTAX, ALESSIO BOMB...

Sobota, 16. junij, je rezervirana za zvezde Balkana. Na oder bo stopil legendarni GORAN BREGOVIĆ s svojim ORKESTROM ZA SVADBE I SAHRANE. Ko Goran Bregović ne nastopa, komponira glasbo za druge glasbenike ter za filme. Manjkala pa ne bo tudi etno skupina BALKANIKA, ki je sestavljena iz mladih in nadarjenih glasbenikov, ki pojejo in igrajo na stare inštrumente iz Balkana s prizvokom modernega ritma in ob spremljavi orkestra. Na festivalu bo nastopil tudi ACA LUKAS, ki je s samostojnimi koncerti Areno Beograd napopolnil že trikrat (arena premore 25.000 obiskovalcev na koncert). Bolj rockovski pridih nam bo pokazala skupina AMADEUS BAND, ki zase pravi, da jih druži ljubezen do glasbe ter da bend ostaja zvest tej filozofiji skozi celotno svoje delovanje.

Na MUSIC FEST SLOVENIA bodo nastopili tudi mnogi drugi.

Nazaj na News seznam