Novice

VEČNI DERBI - navodila

Objavljamo nekaj pomembnih podatkov za obiskovalce večnega derbija. Zaradi predvidenega velikega števila obiskovalcev derbija med Olimpijo in Mariborom, 21. 3. 2012, objavljamo kratka navodila in napotke za čim bolj nemoten dostop do stadiona in ogled tekme.

datum in ura dogodka14mar

Vstopnice
Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih, na dan tekme pa od 15. ure dalje na treh prodajnih mestih, ki bodo:
- na platformi ob vhodih C na vzhodni tribuni (za navijače NK Olimpija),
- na platformi med stadionom in dvorano - obstoječe prodajno mesto (za navijače NK Olimpija).

Navijači NK Maribor lahko vstopnice kupujejo izključno prek NK Maribor! Gostujoči navijači bodo nastanjeni na D sektorju stadiona, kjer bosta na voljo dva ločena vhoda. Eden za organizirano navijaško skupino Viole, drugi za preostale privržence NK Maribor.

Dostop na stadion
Parkirišče v garaži ŠRC Stožice bo rezervirano za VIP goste, službene osebe, policijo, varnostno službo, tehnične službe, najavljene organizirane navijaške skupine. Vstop bo mogoč zgolj s posebno dovolilnico. Obiskovalce bomo preko medijev obveščali, naj uporabljajo mestni potniški promet.

Čas prihoda na tekmo
Obiskovalcem priporočamo, da na stadion pridejo vsaj eno uro pred začetkom tekme (začne se ob 18. uri). Vstop na stadion bo mogoč od 16. ure dalje, vstopnice pa bo na dan tekme na Stožicah mogoče kupiti od 15. ure dalje.

Personalizacija vstopnic
Zaradi predvidenega velikega števila obiskovalcev in zagotavljanja varnosti, bo izvedena personalizacija vstopnic. Vsak obiskovalec tekme bo moral na vstopnico - v za to namenjen prostor - vpisati ime, priimek in domači naslov. Ob vstopu na stadion bo potrebno varnostniku poleg vstopnice pokazati tudi veljaven osebni dokument. Tudi zaradi tega postopka prosimo vse obiskovalce, da se na tribuno ne odpravijo tik pred začetkom srečanja.

Varnost
Za varnost na stadionu bo maksimalno poskrbljeno. Organizirani navijaški skupini bosta nameščeni na ločenih tribunah, ki bosta obdani s posebnimi neprehodnimi ograjami. Tribune bo z videonadzorom spremljala policija.

Nazaj na News seznam