Novice

MAKSIM MRVICA - novo v prodaji

Začela se je prodaja vstopnic za solo cross-over koncerta glasbenega virtuoza Maksima Mrvice, ki  bosta v četrtek, 24.5.2012 v ljubljanskih Križankah in v petek, 25.5.2012 v Avditoriju Portorož.

datum in ura dogodka26mar

Po uspešni azijski koncertni turneji v Koreji, kjer je velika zvezda, se rojeni Zadrčan vrača v Slovenijo. S svojimi ekstravagantnimi nastopi, ki vključujejo dramo, mu zmeraj uspe očarati in začarati publiko. Ni ga strah ustvariti atmosfere z videoplatni, osvetljavo in laserskimi šovi. Tudi njegova oblačila so na samem robu modnih smernic. In kar je najbolj pomembno: verjame v moč glasbe pri vzpostavljanju stika z ljudmi. Združuje popularno in klasično glasbo, uspelo mu je približati klasično glasbo mlajši publiki.

V Slovenijo se zelo rad vrača, nazadnje jo je obiskal l. 2010, in vedno mu uspe napolniti dvorane. Na koncertih v Ljubljani in Portorožu bo predstavil svoj zadnji album Appassionata ter tudi svoje največje hite. »A must see« za vse ljubitelje klasične in popularne glasbe v prijetnem ambientu.

Nazaj na News seznam