Novice

HOKEJ - SVETOVNO PRVENSTVO - nacionalni paketi

Zaradi izrednega zanimanja jutri v prodaji dodatnih 200 nacionalnih paketov za Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu v Stožicah!

datum in ura dogodka27mar

V sredo, 28. marca, od 12. ure naprej bodo ponovno v prodaji težko pričakovani nacionalni paketi za vseh pet slovenskih tekem za Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu divizije I, skupine A, ki bo od 15. do 21. aprila v ljubljanskih Stožicah.

Po tem, ko so bile paketne vstopnice za vse tekme slovenske reprezentance dvakrat v prodaji in obakrat razprodane, so se organizatorji zaradi velikega zanimanja odločili za še tretji kontingent nacionalnega paketa. Na voljo bo 200 nacionalnih paketov vstopnic. Zaradi izrednega zanimanja organizator vsem zainteresiranim svetuje, da ne odlašajo z nakupom. Prodaja nacionalnih paketov se prične to sredo, 28. marca, ob 12. uri (opoldne).

Cene za nacionalni paket (vse tekme slovenske reprezentance) segajo od 24 do 80 evrov, za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa od 15 do 48 evrov. Vstopnice za celoten turnir so na voljo od 36 do 120 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let od 22 do 72 evrov).

Vstopnice bodo v prodaji na vseh prodajnih mestih in spletni strani Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih.

Na Svetovnem prvenstvu v hokeju divizije I, skupine A se bo pomerilo šest reprezentanc: poleg avstrijske še reprezentance Japonske, Madžarske, Slovenije, Ukrajine in Velike Britanije. Svetovno prvenstvo bo potekalo v najsodobnejši in najnovejši slovenski športni dvorani Stožice. To bo prva priložnost, ko bodo dvorano Stožice spremenili v ledeno halo. Preurejena v prizorišče hokejskega prvenstva bo sprejela do 10.000 gledalcev in jim nudila vse udobje – dostopnost, veliko število parkirnih mest, odprte in zaprte lože, predvsem pa svetovno hokejsko vzdušje.

Nazaj na News seznam