Novice

RED (X-MAS) PARTY- navodila za obiskovalce

datum in ura dogodka14dec


VRSTE VSTOPNIC IN GIBANJE PO PRIZORIŠČU

Imetniki vstopnic za PARTER prejmete zapestnice s katero se lahko gibljete po celotnem parterju, zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču. Imetniki vstopnic za ZELENI RING prejmete zapestnice s katero se lahko gibljete po celotnem zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču; imetniki vstopnic za RDEČI RING prejmete zapestnice s katerimi se lahko gibljete po celotnem rdečem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču; imetniki vstopnic z VIP LOŽE prejmete zapestnice s katerimi se lahko gibljete na področju VIP lož, parterju, zelenem ringu, hodniku in zunanjem prizorišču.

Polnoletni obiskovalci, ki bodo želeli kupovati alkoholne pijače bodo ob vhodu ali na točilnih pultih dobili še dodatno zapestnico, ki jim bo to omogočala.

Osebe brez zapestnic, ki označujejo vrsto njihove vstopnice, bodo nemudoma odstranjene iz območja dogodka.


VSTOP MLADOLETNIH OSEB

Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. leti starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali zakonitega skrbnika. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70/2006).

Osebe mlajše od 16 in njihovi spremljevalci (starši, skrbniki) bodo ob vstopu popisane in njihovi osebni podatki arhivirani zaradi varnostnih potreb.

Osebe mlajše od 16 let naj bodo pozorne na table, ki bodo pozicionirane pred vhodom. Na njih bo opredeljen zakon. Oseba,  mlajša od 16 let bo podpisala izjavo, s katero se zavezuje, da je seznanjena z zakonom, da se po polnoči ne sme več zadrževati na prizorišču.


RDEČI 2=3

Nakup vstopnic bo možen tudi za vse, ki so mlajši od 16 let. Mladoletni oz. vsi, ki so mlajši od 16 let, se bodo lahko dogodka udeležili ob spremstvu starša oz. zakonitega skrbnika. Vsak zakoniti skrbnik ali starš, ki bo na dogodku spremljal vsaj 2 mladoletni osebi, pa si bo rdeči spektakel lahko ogledal brezplačno. Ponudba 2= 3 velja samo za rdeči ring. Karte za rdeči ring lahko kupite kjerkoli, na dan dogodka pa se bodo prodajale na prodajnem mestu Eventima, ki se bo nahajalo na Red X-mas Party vhodu.


GOSTINSKA PONUDBA

Edino plačilno sredstvo na prireditvenem prostoru je gotovina.
Neposredno ob Areni Stožice bo urejeno in ograjeno večje zunanje prizorišče z gostinsko ponudbo in prostorom za kadilce.
Gostinska in dodatna ponudba bo na voljo na parterju, hodniku zelenega ringa, VIP ložah, hodniku rdečega ringa in na zunanjem prizorišču;GARDEROBA

Za garderobo bo poskrbljeno na nivoju vhoda s ploščadi pred areno, torej v nivoju zeleni ring med vhodoma D22 in D28. Garderoba bo plačljiva (2€/kos).
Organizator ne odgovarja za izgubljene ali ukradene predmete obiskovalcev.


REŠEVALNA VOZILA

Na dogodku bo prisotno večje število reševalcev in terenske ekipe Drogart; Na prizorišču bosta prisotni 2 polno opremljeni reševalni vozili, dodatno pa bodo za nudenje nujne medicinske pomoči in oskrbe na voljo 4 zdravstveni tehniki. Na dogodku bo prisoten tudi dežurni zdravnik.


WC-JI
V dvorani bo na voljo že obstoječa toaletna infrastruktura, Diamong ring pa bo imel tudi prenosne wc-je (3). Prenosni wc-ju bodo dodatni postavljeni tudi na parterju (10).

 

 

Želimo vam nepozaben (Red X-mas) party!

Nazaj na News seznam