Novice

LATE NIGHT SHOPPING – nočno nakupovanje

V petek 18.11.2011 vam Eventim SI v sodelovanju z organizatorji nudi posebne ugodnosti pri nakupu vstopnic na lastnih prodajnih mestih v treh največjih nakupovalnih središčih Slovenije!

datum in ura dogodka16nov

- HIŠA VSTOPNIC CITYPARK, Ljubljana – Šmartinska 152
Ob tej priložnosti boste lahko v naši poslovalnici izkoristili -20% popust na vse pakete eno- ali večdnevnih doživetij in razvajanja iz sklopa »Pot in dar«. Nosilci doživetij so turistični ponudniki iz podravske, ptujske in ormoške regije v sodelovanju s partnerji iz okolice. Doživetje je sestavljeno kot smiselno zaključena celota  v tematskih, minimalistično oblikovanih paketih (Eventimova vstopnica z nosilcem turističnega paketa, program doživetja in simbolično darilo, ki je značilno za izbrano regijo) za različne skupine turistov: romantične pare, družine, skupine prijateljev ali prijateljic … Razvajajte sebe ali svoje najbližje s paketom doživetja na izbranih štajerskih lokacijah!


- HIŠA VSTOPNIC CITYCENTER, Celje – Mariborska 100
V sodelovanju s rokometnim klubom RK Celje Pivovarna Laško in nogometnim NK Celje ponujamo posebne popuste in sicer :
- artikli NK Celje  -10%
- vstopnice za tekme RK Celje Pivovarna Laško  - kupiš eno, drugo ti podarimo (1 + 1 gratis)

 

- HIŠA VSTOPNIC EUROPARK, Maribor – Pobreška 18
Ponujamo -20% popusta za koncert MOJSTRI POLK IN VALČKOV (za vstopnice na klopeh), ki bo v petek 2. decembra ob 20.00 uri v mariborski dvorani Tabor. Udeležbo na odru "MOJSTROV" naše glasbe so potrdili: ansambli ALPSKI KVINTET,  ŠTAJERSKIH 7, SAŠA AVSENIKA (tudi z Gregom Avsenikom),  ŠTIRJE KOVAČI in ZLATI ZVOKI, BRANETA KLAVŽARJA (ponovno skupaj), MLADI DOLENJCI, TONIJA VERDERBERJA, MOOSKIRHNER (A) in v spomin na legendarnega Lojzeta SLAKA, tudi njegovi FANTJE s Praprotna.


Popusti veljajo samo v petek 18.11.2011 od 20.00 do 24.00 ure na zgoraj omenjenih prodajnih mestih. Popusti se med seboj ne seštevajo!

Nazaj na News seznam