Novice

ELTON JOHN - sprememba ure

Deset dni je do koncerta enega največjih svetovnih glasbenikov!

datum in ura dogodka02nov

Elton John, ki bo s svojo skupino v ljubljanskih Stožicah 11 novembra predstavil številne velike uspešnice iz desetletja dolge kariere, kot so I’m Still Standing, Crocodile Rock, Candle In The Wind, Your Song, I Guess That's Why They Call It The Blues, Saturday Night's Alright, Rocket Man, Sacrifice, Don't Let The Sun Go Down On Me, Sorry Seems To Be Hardest Word, uspešnice ki so železni repertoar ter neizogibni del 'set liste' na turneji 'GREATEST HITS TOUR' !

 

Kot posebna gosta koncert odprla izvajalca poznana pod imenom 2CELLOS, in sicer slovensko-hrvaška čelista Luka Šulič in Stjepan Hauser. V zanimanje svetovne javnosti sta se izstrelila s priredbo Michael Jacksonove ''Smooth Criminal'' in pod svoje okrilje ju je vzel prav Elton John, s katerim sta v zadnjih mesecih na svetovni turneji.

 

V Ljubljani bosta 2CELLOS začela koncert ob 21.00 uri, predstavila pa bosta nekatere priredbe (Teen Like Smeel Spirits (Nirvana), With Or Without You (U2), Welcome To The Jungle (Guns n' Roses)) katere se nahajajo na njunem debitantskem albumu!

Upamo, da ju bo med svojim koncertom Elton John znova priklical na oder, kot se je že zgodilo na mnogih Eltonovih koncertih, od največjega festivala na svetu Rock in Rio pa do nastopov v Las Vegasu v sklopu koncertov ''Million Dollar Piano show'' kot tudi na Japonskem.

 

Vstopnice za koncert Eltona Johna so na voljo na vseh prodajnih mestih po Sloveniji, vas pa obveščamo, da je Tribuna zgoraj zelo blizu razprodanega, kot tudi sedeži na parterju, kjer je na voljo še okoli 200 vstopnic, zato pohitite in si zagotovite svojo!

Nazaj na News seznam