Novice

SCHENGENFEST 2011 - pomembni napotki

Organizator festivala Schengenfest 2011 se je iz želje, da bi omogočil obisk čim večjemu številu ljubiteljev dobre glasbe in zaradi kvadratne obletnice, odločil, da bo ohranil ceno enodnevne vstopnice vse dni trajanja festivala po ceni 24,00 EUR.

datum in ura dogodka04avg

Cena tridnevne vstopnice pa je samo še danes 49,00 EUR, od vključno petka, 5. 8., pa bo cena tridnevne vstopnice 54,00 EUR. Priporočamo vsem kupcem tridnevnih vstopnic, da pohitijo z nakupom po nižji ceni na vseh Eventimovih prodajnih mestih, TIC Bela krajina in seveda na Petrolovih bencinskih servisih.

 

Že četrto leto zapored bo v najbolj vročem mesecu leta, natančneje od 5. do 7. avgusta 2011,  v prekrasnem okolju Krajinskega parka Kolpa neposredno ob reki, na meji s Hrvaško v Vinici, potekal najbolj seksi glasbeni festival daleč naokoli – Schengenfest 2011! 

Nastopilo bo kar več kot 23 skupin: Prljavo kazalište, Dubioza kolektiv, Kad smo bili Bijelo dugme, Niet, Pankrti, Edo Maajka, Vlado Kreslin in Mali bogovi. S.A.R.S., Srečna mladina, Kultur Shock, Shyam, Superhiks, RevCo World, Lee Jay Cop, Voyage, Dirtswitch, Pink Studio, Low Peak Charlie, Liquf, The Qemists, Eight Bomb, CoverLover in Stara šula. Schengenfest je znan tudi po vrhunskem odru, ki pa bo letos še večji!

Zelo pomembno je tudi dejstvo, da bo letos Schengenfest potekal na novi lokaciji, ki je le lučaj oddaljena od prejšnje lokacije, kakšnih 100 metrov zračne linije. S tem so organizatorji poskrbeli, da nikakor ne bo zmanjkalo prostora tistim, ki si letos želijo prvovrstne zabave v okolju prekrasne Vinice ob Kolpi, saj je vsaj enkrat večja kot je bila dosedanja, posledično pa bodo na voljo tudi številna parkirišča neposredno ob kampu! Temu primerno bo tudi poskrbljeno za vse, kar potrebujete za sproščeno kampiranje in divjo zabavo!

Posebnost festivala bodo letos zastonjski, še večji festivalski zabaviščni park, različne delavnice, nagradne in športne igre, številni didžeji pa tudi večja plaža (z otočkom sredi Kolpe), diskoteka na posebnem odru, poseben program na plaži in drugo! Letos je novost tudi to, da se lahko vsi, ki boste kupili tridnevne vstopnice na Info točkah Slovenskih železnic v dvoje popeljete na festival po polovični ceni (do Črnomlja, odkoder bo organiziran ugoden avtobusni prevoz do festivalskega prizorišča) ter nazaj po koncu festivala! Več na prenovljeni spletni strani Schengenfesta: www.schengenfest.si

URNIK NASTOPAJOČIH:

PETEK, 5. 8. 2011
19.20 - LIQUF
19.55 - LOW PEAK CHARLIE
20.45 - EDO MAAJKA
22.00 - NIET
23.30 - PRLJAVO KAZALIŠTE
01.15 - PANKRTI
02.45 - DIRTSWITCH

SOBOTA, 6. 8. 2011
18.00 - VOYAGE
18.35 - SHYAM
19.10 - LEE JAY COP (DE)
20.00 – SUPERHIKS (MK)
21.00 - SREČNA MLADINA
22.00 - VLADO KRESLIN IN MALI BOGOVI
00.00 - KAD SMO BILI BIJELO DUGME     02.30 - COVER LOVER

NEDELJA, 7. 8. 2011
18.15 - PINK STUDIO
18.50 - STARA ŠULA
19.25 - EIGHT BOMB
20.05 - REVCO WORLD (BE)
21.00 - KULTUR SHOCK
22.15 - THE QEMISTS
23.45 - DUBIOZA KOLEKTIV
01.30 - S.A.R.S.

PRAVILA NA FESTIVALU, KI SO VEČ KOT KORISTNA:

Zaradi zagotavljanja varnosti vseh udeležencev veljajo na prireditvenem prostoru posebna pravila ter omejitve. Udeležence pozivamo, da se jih držijo.
•    Vstop osebam do dopolnjenega 15. leta je dovoljen le v spremstvu polnoletne osebe.
•    Na prireditveni prostor je zaradi varnosti obiskovalcev prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov, steklenic, pločevink, konzerv, plastenk, alkohola, nedovoljenih substanc in ostalih nevarnih predmetov.
•    Vnos hrane je dovoljen.
•    Vnos pijače NI dovoljen.
•    Zaradi nevarnosti požara odprti ogenj NI dovoljen.
•    Prizorišče odpremo v petek ob 13. uri. Pred tem, zaradi pripravljalnih del, vstop na festivalski prostor ni možen.
•    Ko pred vstopom na prireditveni prostor predložite vstopnico, dobite zapestnico.
•    S pretrgano oziroma poškodovano zapestnico ponovni vstop NI možen.
•    Obiskovalec festivala se zaveda vseh tveganj povezanih s to prireditvijo in se odpoveduje morebitnim zahtevkom do organizatorja (materialna škoda, telesne poškodbe ...).
•    Kampiranje znotraj prizorišča in parkiranje je brezplačno. Organizator ne odgovarja za parkirana vozila.
•    Fotografije, avdio in video posnetki bodo javno objavljeni (tudi v promocijske namene festivala) brez avtorizacije in nadomestila.
•    Imetniki enodnevnih vstopnic morajo prizorišče zapustiti do 10. ure dopoldne naslednji dan.
•    Kopanje v reki Kolpi je na lastno odgovornost. V nočnem času je kopanje v Kolpi prepovedano.
•    Organizator ne odgovarja za izgubljene ali ukradene predmete.
•    Prireditev bo, ne glede na vreme.

V petek, 5. 8. 2011 bo na Schengenfest peljal poseben vlak iz Ljubljane v Črnomelj. Na vlaku »smeha, sonca in zabave«, ki odpelje ta dan ob 11.38 z železniške postaje v Ljubljani, boste uživali ob raznovrstni glasbi didžeja, v Črnomlju pa vas bo pričakal avtobus, ki vas popelje do prizorišča.

Na črnomaljski železniški postaji vas bo čakal posebni avtobus, s katerim se boste odpeljali do festivalskega prizorišča. Cena avtobusne vozovnice je 2,7 evra.
50-odstotni popust
Vstopnice za prireditev lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju in Mariboru. Prejeli boste še bon za 50-odstotni popust za potovanje z vlakom.

Vse informacije o voznem redu vlakov in ponudbah ter cenah železniškega prevoza dobite:
v infocentrih Ljubljana, Maribor in Celje,
na potniških blagajnah,
po telefonu, na telefonski številki 01/29 13 332.

Več o Schengenfestu na novi strani:
http://www.schengenfest.si

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Podprto s strani avtokampa Katra!

Nazaj na News seznam