Novice

STING - prevoz in prometna ureditev

Vstop v prireditveni prostor je od 18.30 naprej. Pridite zadosti zgodaj in se izognite morebitni gneči na vhodu. Uporabljajte javni prevoz in taksi, saj je število parkirišč na prireditvenem prostoru zelo omejeno. Pri parkiranju upoštevajte navodila rediteljev na parkirišču. Koncert se bo pričel točno ob 20.00, zato vam svetujemo, da ste na prizorišču pravočasno, vsaj 45 minut prej.

datum in ura dogodka09jun

V petek, 10. Junija 2011 bo v času koncerta skupine Sting v ŠRC Stožice, na Vojkovi cesti veljala posebna prometna ureditev, in sicer:
2 uri PRED PRIREDITVIJO se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severi obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice.

 

 

1 URO PRED KONCEM PRIREDITVE se na delu Vojkove ceste od južne servisne ceste (Severna obvoznica) do križišča z Baragovo ulico uredi enosmerni prometni režim v smeri Centra.
Začasna prometna ureditev velja za vse udeležence v prometu.

 

 

LINIJE MESTNEGA PROMETA
Obratujejo v skladu z ureditvijo prometa, in sicer:

PRED PRIREDITVIJO:


Linija št. 20: Vojkova, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa)


PO PRIREDITVI:


Linija št. 20: Vojkova cesta, Baragova ulica, Dunajska cesta, južna servisna cesta, Vojkova cesta

Dodatni avtobusi:
Stojijo na Vojkovi cesti, kjer čakajo na konec prireditve. Takoj po končani prireditvi, bodo vatobusi vozili na relaciji: Vojkova cesta – Bavarski dvor – Vojkova cesta.


20 minut po končani prireditvi odpeljejo avtobusi na relacijah:
Linija 1: Vojkova – Bavarski dvor – Vižmarje – Brod
Linija 3: Vojkova – Bavarski dvor – Rudnik
Linija 5: Vojkova – Bavarski dvor – Podutik
Linija 7: Vojkova – Kranjčeva – Pokopališka – Šmartinska – Nove Jarše
Linija 6: Vojkova – Bavarslo dvor – Dolgi most
Linija 6: Vojkova – Baragova – Dunajska – Črnuče
Linija 3: Vojkova – Bavarski dvor – Zalg
Linija 13: Vojkova – Kolizej – Sostro

Zadnji odhod avtobusa izpred ŠRC Stožice bo 20 minut po končani prireditvi.
Postajališče za taksi vozila se uredi na južni severni cesti.

PARKIRANJE:
Parkiranje za obiskovalce bo možno na urejenih parkirnih prostorih pri Ekonomski fakulteti, POP TV, ŽALE 1, 2, 3 in 4, ter na parkirišu pri Novih Žalah, GR, Bežigrad, Emoniki (Vilharjeva cesta) in ŽP ter v prakirnih hišah Center Stožice, WTC, Modri kvadrat, FDV.

Po zapolnitvi parkirnih mest v ŠRC Stožice se na Vojkovi cesti, Dunajski cesti (pred WTC) ter na izvozu iz Rondoja Romačevo in na Štukljevi cesti ter v Rondoju na Tivoli cesti postavi obvestilna tabla »Parkirišče ŠRC Stožice ZASEDENO«.

Nazaj na News seznam