Novice

JAN AKKERMAN - odpovedano

Obveščamo vas, da je koncert Jana Akkermana, ki bi se moral zgoditi 3.6.2011, v klubu Boogaloo v Zagrebu, ODPOVEDAN.  

datum in ura dogodka02jun

 

 

Eventim SI, d.o.o. je le posrednik pri prodaji vstopnic in ni odgovoren za povračilo denarja za kupljene vstopnice, se bo pa po svojih najboljših močeh potrudil, da bo to storil organizator.

V primeru odpovedi prireditve, lahko vstopnice vrnete v roku dveh mesecev po preteku načrtovanega datuma prireditve, pod pogojem, da se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja in lokacije prireditve, na isti način, kot ste jih prejeli (ali jih vrnete na prodajno mesto, kjer ste jih kupili, v primeru naročila po telefonu ali spleta jih s priporočeno pošto in vašimi podatki (ime, priimek, naslov, številka vašega TRR-ja, kamor vam povrnemo denar) pošljete na Eventim SI, d.o.o., Celovška 25, 1000 Ljubljana).

Na prodajno mesto lahko vstopnice vrnete šele naslednji ponedeljek po datumu preklica prireditve. Lastniki mobilnih vstopnic ali print@home-tickets vstopnic, bodo prejeli povrnjen znesek, brez dodatnih zahtev, na isti način, kot so plačali vstopnice. S tem vstopnice postanejo neveljavne.

Minimalne ali upravičene spremembe v zasedbi ali izvedbi programa so pridržana pravica. V primeru odpovedi, spremembe datuma prireditve ali spremembe v zasedbi ali programu, dodatni stroški, ki jih utegnete imeti (npr. stroški potovanja, hotel, stroški prodajnega mesta, stroški dostave), ne bodo povrnjeni.

 

Hvala za razumevanje.

Nazaj na News seznam