Novice

INMUSIC FESTIVAL - razpored

Samo še teden dni je do največjega open-air festivala na Hrvaškem in zaključen je seznam izvajalcev, ki bodo letos nastopili na INmusic festivalu, zaključen je dokončen program festivala in razpored nastopov!

datum in ura dogodka16jun

Letošnji, že 6. INmusic festival, ki poteka 21. in 22. 6. 2011 na Jarunu v Zagrebu, obeta res vrhunski izbor nastopajočih. Letošnja bera glasbenih skupin je še posebej bogata, saj bodo na tej vrhunski in prostorni lokaciji na otoku sredi Zagreba nastopili Jamiroquai, Arcade Fire, Grinderman z Nickom Caveom na čelu, Cypress Hill, Mastodon, The Streets, TV on The Radio, Elemental, Gentleman, The Dø, Dubioza kolektiv, Buraka Som Sistema in drugi, svoj nastop pa so potrdili tudi Elvis Jackson, Partibrejkers, Orange Strips, Pink Studio in Luft.


INmusic festival se bo odvijal 21. in 22. junija na Otoku hrvatske mladeži v Zagrebu. Čakajo nas nastopi Arcade Fire, Jamiroquai, Grinderman, Cypress Hill, Mike Skinner aka The Streets, TV on the Radio in mnogih drugih glasbenih imen.

 

V dveh festivalskih dneh, 21. in 22. junija, se bo program odvijal na kar šestih odrih - treh odprtih odrih - T-Mobile stage, World stage in Hidden stage in treh nočnih odrih  - Night Stage, Kupola in Silent Party.

 

Festivalski program se bo pričel z nastopi na odprtih odrih ob 17.00 uri in bo kulminiral z nastopi največjih izvajalcev. Po koncu programa na odprtem se bo festivalska zabava preselila na nočne odre vse do jutranjih ur.

 

Prvi dan festivala, 21. 6., nas čakajo nastopi Jamiroquai, Arcade Fire, Gentleman, Burake Som Sistem, The Do, Partibrejkers, Goribor in drugih,  drugi dan festivala pa bodo odre INmusica prevzeli Nick Cave z Grindermanom, Cypress Hill, The Streets, Tv On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza Kolektiv in mnogi drugi.

Šestdnevni festivalski kamp je prestavljen na Otok hrvatske mladeži zaradi letošnjega uvajanja plačila za zemljišče kampa s strani Zagrebačkog Holdinga. Kamp bo odprt  18. junija od 12.00 in se bo zaprl 23. junija ob 12.00. Kampisti bodo imeli na voljo toplo vodo, wireless internet, možnost hrambe osebnih stvari, polnjenja mobitelov in prenosnikov, ob osnovni ponudbi pa bodo v šestih dneh bivanja lahko uživali v kopanju, različnih športih, glasbi, obisku mesta in drugih zanimivih lokacij na Hrvaškem. Festivalski vhod se odpre ob 16.30.


Dnevne vstopnice (21. ali 22. 6.) po ceni 350 kn bodo na voljo izključno na blagajni festivala v dnevih poteka festivala.


V petih letih je INmusic festival pridobil na statusu močne mednarodne prepoznavnosti in se vpisal na zemljevid najboljših evropskih glasbenih festivalov na prostem, ko ga je The Times dve leti zapored uvrstil na spisek dvajsetih najboljših evropskih festivalov, z nominacijo za »The Eruopean Festival Awards«. Pozitivne kritike in priznanja pa se kar vrstijo: vplivni BBC je v svoji recenziji poudaril kvalitetno izbiro nastopajočih ter atraktivno lokacijo jarunskega otoka, ki ga je poimenoval »festivalski dragulj«.


Uradna spletna stran: www.t-mobileinmusicfestival.com

Nazaj na News seznam