Novice

GENTLEMAN & THE EVOLUTION - napovedujemo

REGGAE KONCERT SEZONE - PONEDELJEK, 27. JUNIJ 2011 OB 20.00,  KINO ŠIŠKA, LJUBLJANA

datum in ura dogodka22jun


Gentleman, eno od največjih imen sodobne reggae glasbe prihaja z zasedbo The Evolution v Ljubljano, v okviru  velike evropske koncertne turneje »Diversity Tour 2011«.
Reggae koncert sezone bo v Kinu Šiška v ponedeljek, 27.6.2011, kot predskupina pa se bo predstavila zanimiva domača zasedba B R O.

Svetovno priznani nemški glasbenik in dober znanec tudi slovenskega občinstva se je letos podal na obsežno evropsko turnejo, na kateri promovira zadnji, peti po vrsti studijski album »Diversity« (2010), znova mojstrsko delo v značilnem Gentlemanovem slogu, obogateno z novo energijo in veliko žanrsko raznolikostjo.
Nov material in spremljevalna skupina The Evolution žanjeta velik mednarodni uspeh, ki ga je dopolnila še  letos spomladi objavljena koncerta izdaja »Diversity Live«.

Evropski del turneje Gentleman & The Evolution z uspešnimi in razprodanimi koncerti ter navdušenimi recenzijami se bo pred zaključkom ustavil tudi v Ljubljani.

Gentleman & The Evolution bodo predstavili nove pesmi iz aktualnega albuma, med katerimi so veliki hiti »Changes«, »To the Top«, »Good Old Days«, »Hold on Strong«,
»It's no Pretty«, v repertoarju pa ne bo manjkalo starih himn kot so »Superior«, »Dem Gone« idr.

Specifični Gentlemanov vokal in njegova izvajalska karizma, besedila, ki obravnavajo značilne regijaške teme, navdahnjene z osebno  izpovednostjo in prepričljivostjo avtorja, izjemno angažirano in energično igranje skupine The Evolution, ki brez premora niza številne hite in ustvarja hipnotično plesno atmosfero – to  so prave sestavine za prvovrsten reggae koncert, po katerih slovi Gentleman in ki ga lahko pričakujemo tudi v Ljubljani,  v Kinu Šiška, v ponedeljek, 27. junija!

 

Nazaj na News seznam