Novice

BRITNEY SPEARS - novo v prodaji

BRITNEY SPEARS - FEMME FATALE TOUR - 1.10.2011. ARENA ZAGREB! Vstopnice v prodaji od ponedeljka, 13.06.2011 preko sistema EVENTIM  

datum in ura dogodka14jun

Britney Spears, ikona pop glazbe, katera več let navdušuje svetovno publiko  s svojimi ‘live’ nastopi, je danes uradno potrdila nov koncert svoje turneje po Europi – in to prav ta v Zagrebu. 1.oktobra 2011. Britney bo v zagrebški Areni priredila pravi spektakel. Pripravila bo ekskluziven show za pričetek svoje turneje, katera se začne 16.junija 2011 v Sacramentu.

Britney Spears še naprej vpliva na ljubitelje pop glazbe, posebno z zadnjim, sedmim albumom Femme Fatale. Takoj po izidu je  pristal na prvem mestu Billboard Album lestvici in tako postal njen 6. album na 1. mestu med najbolj prodajanimi izvajalci zadnjih deset let. Prodala je preko 67 milijonov albumov po vsem svetu. Od leta 1999 je izdala več kot 24 Top 40 hitov na  Billboard Mainstream Top 40 lestvici.

 

“Till The World Ends” je drugi singl objavljen iz njenega novega Femme Fatale, kot tudi “Hold It Against Me”, kateri se je prodal v več kot milijon kopijah. “Hold It Against Me” je bil kot najboljši debitant na Hot 100 Single in Hot Digital Songs lestvici v ZDA.

 

VSTOPNICE:

Vstopnice za ta dolgo pričakovani spektakel so  na voljo od 13.6.2011 na vseh prodajnih mestih Eventima in preko spletne strani http://www.eventim.si/.

Nazaj na News seznam