Novice

EVROPSKI FESTIVALI - kupite vstopnice v Sloveniji!

Iščete nepozabne noči glasbe in zabave? Želite potovati in spoznati nove ljudi? Potem ste na pravem mestu. Ponujamo vam najboljše in najpopularnejše evropske festivale! Kupite svojo vstopnico za festivale v Sloveniji, Avstriji, Srbiji, na Češkem, Hrvaškem, Madžarskem, Slovaškem ali Poljskem

datum in ura dogodka24maj


FESTIVALI V SLOVENIJI

METALCAMP 2011: 11. – 16. julij, Tolmin / Slovenija

Airbourne, Slayer, Accept, In Extremo – obisk obvezen za vsakega metal privrženca!

 

PUNK ROCK HOLIDAY 1.1.: 12. – 15. avgust, Tolmin/ Slovenija

Festival z najlepšo lokacijo v Evropi, ob dih jemajoči reki Tolminki in neverjetni Soči v Tolminu, ki ne ustvari samo običajne festivalske izkušnje, temveč tudi nepozabne počitnice.!

 

ROCK OTOČEC 2011: 1. – 3. julij, Otočec / Slovenija

Legendarni Rock Otočec letos ponovno preseneča z odličnimi zasedbami, med katerima sta najbolj odmevni imeni Guano Apes in The Subways!

 

SCHENGENFEST ‘11: 5. – 7. avgust, Vinica / Slovenija

Festival za ljubitelje pop-rocka in etna z nastopajočimi iz Slovenije, Balkana in drugod!

 


FESTIVALI NA MADŽARSKEM

 

SZIGET FESTIVAL 2011: 8. – 10. avgust, Budimpešta / Madžarska

Tako kot vsako leto, bo tudi letos Sziget festival zavzel osrčje Budimpešte, s čimer se uvršča med vodilne evropske festivale. Bodite del letošnje izkušnje tudi vi z zvezdami mednarodne glasebne scene vseh žanrov.!

 

BALATON SOUND FESTIVAL 2011 : 7.- 10. julij, Zamárdi / Madžarska

Med 7. in 10. julijem svoja vrata odpre Balaton Sound Festival, ki vsako leto preseneča z najboljšimi izvajalci svojega žanra – Snoop Dogg, Mika, David Guetta in mnogimi drugimi. Ne zamudite!

 

VOLT FESTIVAL 2011 : 29. junij – 2. julij, Sopron / Madžarska

Volt festival 2011 se bo odvijal v Sopronu, le 60 km od Dunaja. Kot vsak leto bo tudi letos navdušil z izvajalci, kot so 30 Seconds to Mars, SUM 41, My Chemical Romance, The Ting Tings, Paul Kalbrenner …

 

Ne prezrite FEZEN FESZTIVÁL 2011 in Hegyalja festival

 


FESTIVALI V AVSTRIJI

 

Beatpatrol Festival 2011 : 22. – 24. julij, St. Pölten / Avstrija /strong>

Beatpatrol 2011 – velika imena elektronske scene se bodo med 22. In 24. Julijem zbrala v St. Pöltnu - Martin Solveig, Moby in Steve Aoki z zasedbo DIM MAK!


FM4 FREQUENCY 2011: 18. – 20. avgust, St. Pölten / Avstrija

Frequency Festival se bo odvijal v St. Pöltnu med 18. in 20. avgustom. Kot vsako leto bosta to ponovno dva festival v enem: 3 dni, 7 odrov in več kot 100 nastopajočih, med njimi Foo Fightets, Seeed, The Chemical Brothers, Beady Eyes, Kasabian, Rise Against in drugi …!


TWO DAYS A WEEK 2011: 2. – 3. September, Wiesen / Avstrija

Srca privržencev alternativne in rock glasbe bodo na tem festival bila hitreje z Beatsteaks, The Offspring, Bullet for my Valentine, Madsen, Yellowcard in drugimi!


NOVA ROCK 2011: 11. – 13. junij, Nickelsdorf / Avstrija

Nova Rock je prvak med avstrijskimi festivali in uživa veliko popularnost! Letošnji top izvajalci so: Iron Maiden, Guano Apes, System of a Down, Linkin Park, 30 Seconds to Mars, Sick of it all, Bring me the Horizon in mnogi drugi!

Ostali avstrijski festivali vredni ogleda so tudi ERISTOFF TRACKS URBAN ART FORMS FESTIVAL LOVELY DAYS 2011 and FORESTGLADE 2011FESTIVALI NA HRVAŠKEM


T-MOBILE INMUSIC FESTIVAL: 21. – 22. junij, Zagreb / Hrvaška

Arcade Fire, Grinderman, Jamiroquai, The Streets in mnogi drugi so izvajalci na letošnjem največjem hrvaškem open-air festival, ki se odvija na Jarunu, otoku hrvaške mladine v srcu Zagreba.


DJ MAG FESTIVAL @ PAPAYA : 10. – 13. avgust, Novalja / Hrvaška

Papaya predstavlja MTV DJ Mag Festival z Swedish House Mafia, Glenn Morrison, SOS…


PAPAYA PRESENTS ADRIA MUSIC MANAGEMENT FESTIVAL : 20. – 21. julij, Novalja / Hrvaška

Paul van Dyk – zvezda letošnjega Adria Music Management Festivala, ki se bo odvijal med 20. in 21. julijem!

Ne spreglejte preostalih hrvaških festivalov THE GARDEN FESTIVAL , MOONSPLASH FESTIVAL, MOON & ROCKS FESTIVAL , MARS FESTIVAL ,HARTERA FESTIVAL ,GET EXITED FESTIVAL, ATLANTIS FESTIVAL 2011 , NOKIA PRESENTS PAPAYA DAY & NIGHT , TERRANEO FESTIVAL 2011, FEEL FREE FEST , DANCE REPUBLIC @ PAPAYA , BEAT THE HEAT FESTIVAL , AXE AFTER BEACH FESTIVAL @ PAPAYA in ARMIN VAN BUUREN @ PAPAYA
FESTIVALI NA SLOVAŠKEM

 

Summerbeach Rudava 2011: 24. – 26. junij, Malé Leváre / Slovaška

: Največja poletna zabava na Slovaškem se bo odvijala med 24. in 26. junijem. Na idilični plaži ob reki se bodo v treh dneh zvrstili različni koncerti in DJ-i!


Carat Tuning Party: 24. – 25. junij, Piešťany/ Slovaška

Carat Tuning Party je glavni glasbeni dogodek na Slovaškem. FMX šov, Carat Tuning Miss tekmovanje, sonce in več kot 5.000 avtomobilov. Obvezen obisk za vse ljubitelje jeklenih konjičkov!


TOPFEST 2011: July 1-2 Nové Mesto nad Váhom/ Slovakia

Nastopajoči: SUM 41, THE LOCOS, KABÁT, IMT SMILE, XINDL X, CHINASKI, DESMOD, NO NAME , WANASTOWI VJECY, KATKA KNECHTOVÁ, TUBLATANKA, GLADIATOR, HORKÝŽE SLÍŽE, POLEMIC, ČECHOMOR, ARZÉN, ALKEHOL, HEĽENINE OČI, BANK OF JOE, EDITOR, TRAKTOR, DOWNHILL …


Oglejte si tudi Makez Star Weekend 2011 and Rio Karneval 2011FESTIVALI V BOLGARIJI


SPIRIT OF BURGAS 2011: 12. – 14. avgust, Burgas / Bolgarija

Spirit of Burgas je najbolj raznolik bolgarski festival, vključujoč mnogo različnih glasbenih stilov, izjemnih glasbenikov in velikih imen svetovne glasbene scene!


HMSU OPEN-AIR SUMMER FESTIVAL : 1. – 3. julij, Sofija / Bolgarija

Hard Music & Sounds United (H.M.S.U.) je tradicionalni glasbeni dogodek, ki se odvija že vse od leta 1999, letos v vasi Kutina od 1. – 3. julija.


LOOP ELEVATION 2011: 24. – 25. junij, Razlog / Bolgarija

Cypress Hill, Jamiroquai, Hurts, 30 Seconds to Mars in mnogi drugi od 24. do 25. junija v bolgarski vasici Razlog!FESTIVALI V ROMUNIJI


ROCK THE CITY: 1. – 3. julij, Bukarešta / Romunija

Prodigy, Judas Priest, Papa Roach – „crème de la crème” mednarodne rock scene!


ARTMANIA FESTIVAL 2011 : 12. – 14. avgust, Sibiu / Romunija

Med 12. In 14. avgustom si na Artmania festival oglejte različne koncerte, razstave in druge zabavne dogodke.FESTIVALI V SRBIJI


MEDNARODNI NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL 2011: 11. – 14. avgust, Niš / Srbija

Mednarodni Nišville jazz festival je festival z najdaljšo tradicijo v Srbiji. Tom Harrel, Mungo Jerry, Jean Luc Ponty in mnogi drugi bodo krivci, da bodo srca jazz oboževalcev bila hitreje!FESTIVALI NA ČEŠKEM


MIGHTY SOUNDS 2011: 15. – 17. julij, Tabor / Češka

The Mighty Sounds festival je 3-dnevni glasbeni dogodek, ki se med 15. in 17. julijem odvija v Taboru, Češka. Festival ponuja prvovrstno možnost, da si ogledate najboljše ska, reaggae, rockabilly, punk, rock’n’roll izvajalce!


SÁZAVA FEST : 4. – 7. avgust, BENEŠOV U PRAHY / Češka

Nastopajoči: Alphaville, Kosheen, Hurts, The Subways in mnogi drugi le na SÁZAVA FEST na Češkem!


HIP HOP KEMP 2011: 18. – 20. avgust, Hradec Králové / Češka

Največji evropski Hip-Hop se bo odvil med 18. In 20. Avgustom v Hradec Kralove na Češkem!


BRUTAL ASSAULT: 11. – 18. avgust, Jaroměř / Češka

Najbolj popularen češki metal festival se bo odvijal med 11. in 18. avgustom. Nastopajoči: As I Lay Dying, Your Demise, Motörhead, Blood for Blood in mnogi drugi!FESTIVALI NA POLJSKEM


HEINEKEN OPEN’ER 2011: 30. junij – 3. julij Gdynia / Poljska

Dobra glasba in dobra družba – Heineken Open’er 2011 na obali Baltskega morja Hurts, The Strokes, The Wombats, Coldplay, Deadmau5 in drugimi!

Nazaj na News seznam