Novice

Predstavitve na 3. MotorSport Salonu 12.02.- 13.02.2001 na GR v Ljubljani

Na 3. MotoSport Salonu bomo veliki del pozornosti namenili mladini. Želimo jim predstaviti in podati čim več informacij o avto moto športu.

datum in ura dogodka25jan

Gre za prikaz, v katerem bodo mladi obiskovalci, kakor seveda tudi njihovi starši spoznali, kako se na pravilen in varen način  vstopi v svet avto moto športa. Ob pravilnem pristopu k tem športu se namreč izkaže, da le ta ni prav nič nevarnejši kot vsak drug  adrenalinski šport. V primeru, ko pa se mladi »ukvarjajo« s tem športom brez strokovnega nadzora izven sistema (društva, zvez…) na cestah v prometu, pa lahko le to pomeni veliko potencialno nevarnost za njih, kakor tudi za druge udeležence v prometu in okolico.

K  tem projektu smo povabili akterje, ki delujejo na tem področju, kot so npr.: športne zveze, društva s različnimi programi tečajev in šol v različnih panogah in drugi. Predvideni so naslednji razstavljalci s svojimi programi:
- Nacionalna panožna zveza za avto šport, AŠ 2005 (panoge avto športa)
- Nacionalna panožna zveza za motociklizem in karting, AMZS Šport (panoge moto športa in karting)
- Agencija RS za varnost prometa, SPV - Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu
- Policija
- CVV Vransko
- AK Plamtex - krožne dirke, prikaz za mehanike
- Šola kartinga Lucije Živec
- IK Šport - rally, prikaz za mehanike
- AK Lamko - krožne dirke
- AMTK Ljubljana - speedway
- SVS - starodobna vozila in njihova obnova
in drugi

Da bi z našim programov dosegli čim večji krog mladih, smo za njih pripravili ugodnosti za obisk prireditve; prost vstop za učence in dijake med 10:00 in 12:00, ter znižane vstopnice med 12:00 in 19:00.

Nazaj na News seznam