Obvestila

Obvestila so kratka sporočila, katera se bodo prikazala v centru za obvestila na vašem računalniku ali pa med obvestili na vašem telefonu.

Push notifications

Pošiljamo obvestila o prihajajočih dogodkih, posebnih ponudbah, odpovedih, o spremembah dogodkov katere ste kupili, o statusu vstopnic katere ste dodali v košarico in jih še niste kupili in o ostalih pomembnih informacijah.

Prijavi se na obvestila

Obvestila so bila predhodno blokirana na tej napravi. Za ponovno prejemanje, jih morate odobriti ročno. To naredite z klikom na ključavnico v naslovni vrstici brskalnika ali pa: klik na gumb s tremi pikami (meni, desno zgoraj), nastavitve, obvestila in izberite dovoli.

Push notifications

Prijavi se na obvestila

Na vaših napravah, na katerih bi želeli prejemati obvestila, je to potrebno omogočiti. S klikom na gumb "Dovoli", v dialogu spodaj, omogočite obvestila.

Lahko si premislite in obvestila na tej napravi blokirate. To naredite s klikom na ključavnico v naslovni vrstici brskalnika ali pa: klik na gumb s tremi pikami (meni, desno zgoraj), nastavitve, obvestila in izberite ne dovoli.

Ta naprava je naročena na obvestila.