Darilni bon

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da preprosto niste vedeli, kaj nekomu podariti ob posebni priložnosti? Darilni bon Eventim je odlično darilo, saj si obdarjeni sam izbere vstopnice za njegov najljubši dogodek. Z darilnim bonom Eventim boste tako zagotovo navdušili, saj boste podarili nepozabno doživetje!

Zakaj je darilni bon Eventim popolno darilo?

· Enostaven in hiter nakup · Izberete lahko poljubno vrednost in jo razdelite na več darilnih bonov · Obdarovanec sam izbere eno ali več doživetij, za katere bo unovčil darilni bon · Darilni boni so unovčljivi za več kot 3000 najrazličnejših dogodkov na leto

Vedno iščete odlično idejo za darilo? Naslednjič svoje najdražje presenetite z darilnim bonom Eventim!

Darilni boni so unovčljivi le na naši spletni strani www.eventim.si.


Pogosta vprašanja

Kje lahko kupim darilni bon?

Darilne bone lahko kupite na naši spletni strani in na parnerskih straneh, na vseh prodajnih mestih in v našem klicnem centru na številki 090 55 77

Kakšno vrednost darilnih bonov lahko izberem?

Izberete lahko poljubno vrednost, ki jo sestavite z darilnimi boni v vrednosti 5,10,15 ali 20€.

Ali lahko darilni bon pošljem neposredno obdarovancu?

Da, če želite, da darilni bon pošljemo obdarovancu, pri podatkih za dostavo navedite njegov/njen naslov.

Kako dolgo veljajo darilni boni?

Darilni boni so veljavni eno leto od datuma nakupa. Rok uporabe je napisan na vsakem darilnem bonu. Datum zapisan na darilnem bonu pomeni veljavnost bona do tega datuma. Na dan veljavnosti darilnega bona, bon ni več unovčljiv.

Kje lahko unovčim darilni bon?

Darilni bon lahko unovčite le na naši spletni strani eventim.si

Kako lahko unovčim darilni bon?

Darilni bon lahko unovčite izključno na naši spletni strani. Postopek je enak kot pri običajnem nakupu, le da pri delu »Plačila« vnesete kodo darilnega bona, ki jo najdete zapisano na bonu. Gre za numerično kodo, ki se prične z 000. Če imate več darilnih bonov, lahko vnesete več kod. V kolikor je vrednost darilnega bona višja od zneska nakupa, lahko preostalo vrednost darilnega bona uporabite pri naslednjem nakupu. Opozorilo: Ko v nakupovalnem procesu vnesete kodo darilnega bona, se vam izpiše njegova vrednost. To pomeni, da je darilni bon sprejet. Njegova vrednost pa se bo od celotnega zneska odštela šele v zadnjem koraku. To pomeni, da boste do konca nakupnega procesa videli celoten znesek plačila, v zadnjem koraku, ko potredite nakup, pa boste dejansko morali plačati znesek, ki mu je odšteta vrednost bona.

Kaj se zgodi, če je znesek vstopnic nižji od zneska na darilnem bonu?

V kolikor je znesek nakupa nižji od vrednosti na darilnem bonu, vam bo vrednost ostala na darilnem bonu, ta znesek pa boste lahko uporabili pri naslednjem nakupu.

Kaj se zgodi, če je znesek vstopnic višji od zneska na darilnem bonu?

V kolikor je znesek vstopnic višji od zneska na darilnem bonu, boste morali izbrati še dodatno plačilno metodo s katero boste poravnali preostanek plačila.

Ali lahko darilni bon zamenjam za denar?

Ne, darilnega bona ni mogoče zamenjati za denar.