Zucchero  - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Zucchero . Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

GLASBENI SLADKORČEK SE VRAČA
ZUCCHERO
3. november 2020 – Dvorana Stožice

Italijanski kralj bluesa po dobrih štirih letih od odličnega koncerta v Stožicah, spet prihaja v Slovenijo!

Ljubljana, 20. september 2019 – Za dober konec tedna tokrat nekaj sladkega, saj se novembra 2020 po dobrih štirih letih v Slovenijo vnovič vrača blues zvezdnik Adelmo Fornaciari, ki ga vsi bolje poznamo pod imenom Zucchero. Nadimek mu je že v osnovni šoli dodelila učiteljica, glasbenik pa bo počasi obeležil že pol stoletja glasbenega udejstvovanja.
Vrhunski italijanski glasbenik je vse drugo kot „klasični italijanski žrebec“, a mu tako doma kot po svetu priznavajo, da ima izjemen občutek, odrsko prezenco in potrebne izkušnje, s katerimi nam posreduje svojo strastno in s čustvi nabito glasbo.
Konec leta 2016 je s turnejo v imenu albuma The Black Cat desetkrat razprodal znameniti areno v Veroni, 8. oktobra istega pa navdušil tudi občinstvo v ljubljanskih Stožicah. Zdaj se 3. novembra 2020 vrača v Stožice, kjer bo pripravil novo glasbeno poslastico.
Doživite vnovič glasbeno magijo Zucchera, ki bo 3. novembra 2020 spet zavzel ljubljanske Stožice in si vstopnico po ugodni ceni zagotovite že v preprodaji, ki se bo pričela 11. oktobra 2019.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana

/