Vinska pot v rovih pod starim Kranjem

Vinska pot v rovih pod starim Kranjem   - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Vinska pot v rovih pod starim Kranjem . Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Že trinajsto leto zapored se v labirintu kranjskih rovov vije Vinska pot!

Vinarji slovenskih vinorodnih področij in kulinarični izdelki vas pričakujejo v Rovih pod starim Kranjem! Do sedaj se je na dogodku predstavilo že več kot 150 različnih vinarjev.

Ponudbo odličnih vin bodo dopolnili siri, krušni izdelki in mesnine. Poskrbljeno bo tudi za animacijo in glasbeni program. Poleg tega se bodo posamezna vinorodna območja predstavila tudi s turistično ponudbo, gastronomijo in kulturnim programom.

Dogodek vsako leto obišče preko 5.000 ljubiteljev vinske kapljice. Zaradi dobrega odziva obiskovalcev in ponudnikov smo se tudi letos odločili, da se bo dogodek odvijal dva novembrska vikenda.

Letošnja novost bo Sladki dan, ki vas pričakuje v nedeljo, 24. novembra, s ponudbo sladkih vin in sladic.


 


*Letošnja novost prireditve Vinska pot v rovih pod starim Kranjem je Sladki dan, ki bo v nedeljo, 24. novembra, s ponudbo sladkih vin in sladic. Sladki dan na Vinski pot bo potekal pa od 13. do 19. ure (degustacija bo potekala predvidoma do 22. ure). Razstavljalci bodo degustacijo ponujali obiskovalcem v zameno za kupone, ki jih dobijo bo nakupu vstopnice (8 kuponov za degustacijo sladic in 8 kuponov za degustacijo sladkih vin) in jih lahko na točkah v rovih tudi dokupijo.


 


Odgovorni organizator prireditve:


Zavod za turizem in kulturo Kranj


Glavni trg 2


4000 Kranj