UEFA LIGA NARODOV

UEFA LIGA NARODOV

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za UEFA LIGA NARODOV. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Slovenska nogometna reprezentanca bo v mesecu juniju in septembru odigrala v Stožicah tri tekme v skupinskem delu UEFA Lige narodov.

02.06. bo ob 20.45 uri odigrala tekmo z reprezentanco Švedske, 12.06. ob 20.45 uri z reprezentanco Srbije in 24.9. ob 18.00 uri še z reprezentanco Norveške.

V prodaji je mogoče kupiti vstopnice za posamično tekmo po ceni 20 € (otroci do 14. let 10 € in študenti ter dijaki 15 €).

Člani navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« imajo možnost kupiti paketno vstopnico za vse tri domače tekme po znižani ceni 48 € (otroci do 14. let 24 € in študenti ter dijaki 36 €) za vse tri tekme.

Vsi člani navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« so na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno TUKAJ. Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

NAKUP PAKETOV BO MOŽEN DO 01.06.2022.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba in je član navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« , ki si želi kupiti paket, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.