UEFA LIGA NARODOV

UEFA LIGA NARODOV  - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za UEFA LIGA NARODOV. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Slovenska nogometna reprezentanca bo v mesecu juniju in septembru odigrala v Stožicah tri tekme v skupinskem delu UEFA Lige narodov.

02.06. bo ob 20.45 uri odigrala tekmo z reprezentanco Švedske, 12.06. ob 20.45 uri z reprezentanco Srbije in 24.9. ob 18.00 uri še z reprezentanco Norveške.

V prodaji je mogoče kupiti vstopnice za posamično tekmo po ceni 20 € (otroci do 14. let 10 € in študenti ter dijaki 15 €).

Člani navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« imajo možnost kupiti paketno vstopnico za vse tri domače tekme po znižani ceni 48 € (otroci do 14. let 24 € in študenti ter dijaki 36 €) za vse tri tekme.

Vsi člani navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« so na elektronsko pošto prejeli e-sporočilo z unikatno kodo, ki omogoča nakup paketov. Novi člani se lahko v navijaško skupnost »BITI KOT ENO« včlanijo brezplačno TUKAJ. Vsi novi člani navijaške skupnosti bodo v roku 48 ur od včlanitve prejeli na elektronsko pošto unikatno kodo, s katero bodo lahko opravili nakup.

NAKUP PAKETOV BO MOŽEN DO 01.06.2022.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba in je član navijaške skupnosti »BITI KOT ENO« , ki si želi kupiti paket, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.