Thirty Seconds To Mars - Vstopnice

30 Seconds To Mars

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bomo videli 30 Seconds to Mars v Sloveniji? Naročite se na naš ticket alarm in izvedeli boste iz prve roke.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Thirty Seconds To Mars. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

30 Seconds To Mars ali drugace tudi Thirty Seconds To Mars je skupina iz Zdruzenih Drzav Amerike natancno iz Los Angelesa, California na celu z igralcem Jaredom Letom, ki je vokalist v skupini.Trenutni clani v skupini pa so:Tomo Milicevic [kitara,klaviatura], Jared Leto[vokal,ritem kitara] in njegov brat Shannon Leto[bobni].

Nastali so v letu 1998 [pogodbo pa podpisali z zalozbo v letu 2002],najprej samo kot druzinki projekt katerega sta ustvarila Jared Leto in njegov starejsi brat Shannon Leto.Kasneje se jima je se pridruzil Matt Wachter kot basist in igralec klaviature [sedaj ze bivsi clan skupine].Po tem ko sta band zapustila dva prejsnja kitarista Kevin Drake v 2002 in Solon Bixler v 2003 je skupina naredila avdicijo za sprejem novega clana tako je Tomo Milicevic, ki je bil se pred nekaj dnevi obozevalec skupine postal kitarist skupine.Skupina je v letu 2002 tudi nastopala po razlicnih klubih in barih pod razlicnimi imeni,ki pa zal niso znani.

Ime 30 Seconds To Mars je nastalo po zapisu v tezi prof. Hardvarja ki je govorila o rasti tehnologije nanasanju na ljudi in reku, da smo prav vsi nekako 30 sekund do marsa ki se je skupini zdelo,da bi najbolje opisalo njihovo glasbo brez dolgovezenja.

 

 

 

vir: http://xshaaadowx.webs.com/30stmslovenia/bioskupine.html