Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bomo videli 30 Seconds to Mars v Sloveniji? Naročite se na naš ticket alarm in izvedeli boste iz prve roke.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.


Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Thirty Seconds To Mars. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

30 Seconds To Mars ali drugace tudi Thirty Seconds To Mars je skupina iz Zdruzenih Drzav Amerike natancno iz Los Angelesa, California na celu z igralcem Jaredom Letom, ki je vokalist v skupini.Trenutni clani v skupini pa so:Tomo Milicevic [kitara,klaviatura], Jared Leto[vokal,ritem kitara] in njegov brat Shannon Leto[bobni].

Nastali so v letu 1998 [pogodbo pa podpisali z zalozbo v letu 2002],najprej samo kot druzinki projekt katerega sta ustvarila Jared Leto in njegov starejsi brat Shannon Leto.Kasneje se jima je se pridruzil Matt Wachter kot basist in igralec klaviature [sedaj ze bivsi clan skupine].Po tem ko sta band zapustila dva prejsnja kitarista Kevin Drake v 2002 in Solon Bixler v 2003 je skupina naredila avdicijo za sprejem novega clana tako je Tomo Milicevic, ki je bil se pred nekaj dnevi obozevalec skupine postal kitarist skupine.Skupina je v letu 2002 tudi nastopala po razlicnih klubih in barih pod razlicnimi imeni,ki pa zal niso znani.

Ime 30 Seconds To Mars je nastalo po zapisu v tezi prof. Hardvarja ki je govorila o rasti tehnologije nanasanju na ljudi in reku, da smo prav vsi nekako 30 sekund do marsa ki se je skupini zdelo,da bi najbolje opisalo njihovo glasbo brez dolgovezenja.

 

 

 

vir: http://xshaaadowx.webs.com/30stmslovenia/bioskupine.html