The Chippendales - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

The Chippendales vstopnice

ocen obiskovalcev

  1. Emma

    Avtor: Urša; Lokacija prireditve: Dvorana tivoli; Datum prireditve: 14.05.2018

    Thank you for a great show. You exceeded my expectations. I love how sofisticated and artistic the whole performance was. I hope you come back soon because this was way to short. I want more :)

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

CHIPPENDALES

>>About Last Night … 2018 World Tour<<

15. maj 2018 – Hala Tivoli

MAJA BODO TEMPERATURE SPET DVIGOVALI CHIPPENDALES!

VROČA NOVICA: Pomladne temperature bodo 15. maja prihodnje leto ušle izpod nadzora - ozračje ljubljanske Hale Tivoli bodo do vrelišča in še čez  pripeljali postavni Chippendales, ki bodo spet podžigali in uresničevali neštete skrite fantazije … Najznamenitejša moška plesna atrakcija bo v naših krajih ustavila v okviru svetovne turneje >>About Last Night … 2018 World Tour<<, fantje pa obljubljajo, da bodo s svojimi razgaljenimi telesi, zapeljivimi plesnimi gibi in natančnimi koreografijami spet pričarali ultimativni ženski večer, ki ga bo težko pozabiti. Vstopnice za šov so že v prodaji, kar utegne navdušiti tudi moške, saj so te lahko popolno praznično darilo za vse predstavnice nežnejšega spola.

 

CHIPPENDALSI znajo presenetiti, zadovoljiti in navdušiti z vsakim seksi gibom, ki ga naredijo!

KDO SO PLESALCI, ZA KATERIMI VZDIHUJE VES SVET?

Zgodba Chippendalsov se je pričela leta 1979 v Los Angelesu, ko so obnoreli žensko občinstvo kot prva moška striptiz zasedba. Njihov uspeh je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in pričeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu. Vseskozi so njihovi do potankosti izpiljeni nastopi namenjeni razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip. Danes so Chippendalsi tudi stalni rezidenti v Las Vegasu, kjer gostijo zvezdnike svetovnega kova, trenutno jim na tamkajšnjem odru družbo dela supermodel Tyson Beckford.

Chippendalsi, ki so s profesionalno scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen. To dokazujejo podatki, da so tekom zadnjih 35 let nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah. Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

Število žensk, ki so zaradi njih dobila mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna. In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji! 15. maja se bo namreč v Halo Tivoli zgrnila množica žensk, ki se bodo zabavale kot še nikoli in izgubile razum ob senzualnih gibih in izklesanih telesih Chippendalsov.

Tiste srečnice, ki si bodo zagotovile VIP vstopnice, pa še pred vročim spektaklom čaka nepozabno druženje s fanti ob kozarčku penine.

Ne ostanite na suhem in si pravočasno zagotovite vstopnice , ki so količinsko omejene v več posebnih kategorijah:

VIP SEDIŠČE: 59,00 EUR

(vključuje srečanje s Chippendalsi pred nastopom!)

KATEGORIJA I: 39,00 EUR

KATEGORIJA II: 29,00 EUR


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.