Nalaganje...

SMEŠNO ZA CRKNIT - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Lokacija

  • Slovenija

Kategorija

Datum

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za SMEŠNO ZA CRKNIT. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Na naše odre prihaja nova, originalna slovenska komedija z briljantno zasedbo vrhunskih komikov: SMEŠNO ZA CRKNIT!

Komedija SMEŠNO ZA CRKNIT, je polna situacijske komike in verbalnih zapletov, s presenetljivimi preobrati in odštekanimi liki, ki vam bodo zagotovo pričarali tudi že kdaj videne življenjske situacije in vas pošteno nasmejali.

Raztreseni Srečko je prepričan, da se mu je končno nasmehnila sreča v življenju. Njegova preračunljiva žena, hči lastnika televizijske hiše, mu je priskrbela službo. Srečko se vneto pripravlja na svoj prvi delovni dan – odločen je narediti dober vtis na svojo drago in na svoje nove sodelavce. To pa bo vse prej kot enostavno, saj se v televizijski hiši pripravljajo na snemanje novega resničnostnega šova, takšnega, ki ga ni posnela še nobena televizija. Po spletu okoliščin mora prav Srečko izbrati novega junaka šova. Znajde se v vrtincu zapletov, med kandidati, ki so se po nenavadnem naključju znašli na televizijski hiši. Pred očmi gledalcev se zvrstijo humorni liki iz našega vsakdana:

Klepetava tajnica Jožica, ki Srečka spravlja v nerodne situacije in ga kasneje iz njih rešuje,

Vase zagledani Marjanček, ki je moderni influencer (če ne veste kaj to pomeni, boste v tej predstavi zagotovo izvedeli),

Živahni in energije polni, »rahlo« dementni veteran druge svetovne vojne, ki pri svojih sto treh letih še vedno poskočno potelovadi in osvaja vrstnice,

Pobožna Angelca, na videz prijetna starejša gospa, ki pa se ji ni pametno zameriti,

Divji bivši zapornik Mirko, ki se je za zapahi znašel le zaradi nesrečnih okoliščin (ali pa tudi ne),

In veseli kuhar Zdravko, ki je mnogo več kot samo človek izza štedilnika, saj skriva še mnoge talente.

Nastopajo:

Tadej Pišek, ki je naša srca prevzel predvsem z vlogo Roka v romantični seriji Reka ljubezni, svoje gledališke vloge, komične in resne, ustvarja na številnih slovenskih odrih, v svojih avtorskih projektih in institucionalnih gledališčih. 

Jernej Čampelj, je večjo vlogo odigral v seriji Usodno vino na gledaliških odrih pa je izvrsten tako v dramskih kot tudi v komičnih vlogah. Poje, pleše, se z lahkoto prelevi iz ene vloge v drugo in je nasploh vsestranski ustvarjalec.

Nenad – Nešo Tokalić je ljubljenec s televizijskih ekranov, poznan po vlogah v nadaljevankah Čista desetka in Dragi sosedje. Kot igralski virtuoz se je izkazal tudi v Žlahtni komediji po izboru občinstva, Cucki.

Barbi Šov, žensko brez dlake na jeziku, ljubitelji gledališke komedije najbolj poznajo po svojevrstni uspešnici 50 odtenkov ženske, ki je doživela več kot 150 ponovitev, doma in v tujini.

 

Odgovorni organizator prireditve:

Talija gledališče

Nušičeva ulica 2A

3000 Celje