SLABA DRUŽBA

SLABA DRUŽBA  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za SLABA DRUŽBA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Admir Baltić (1977)


je na stand-up odre prvič stopil jeseni 2012, potem ko je uspešno opravil tečaj pri mojstru komedije Perici Jerkoviću. Širšo prepoznavnost mu je prinesla dvajsetminutna točka v oddaji “StendAp predstavlja” na Kanalu A.

Odre si je delil z: Perica Jerković, Vid Valič, Boštjan Gorenc Pižama, Tin Vodopivec, Uroš Kuzman, Martina Ipša, Andrej Težak Tešky, Jernej Celec, Aleš Novak, Gašper Bergant, Sašo Stare, Rok Bohinc, Rok Šrklep, Jan Kreuzer, Lucija Ćirović in še mnogi drugi.

Lani novembra je gostoval v predstavi ĐURO IN PRIJATELJI, trenutno pa nastopa v satirični oddaji Jonasa Žnidarščiča “Kaj dogaja? Z Jonasom”.

Nastopal je že povsod po Sloveniji, med drugim večkrat na Festivalu Lent v Mariboru in Festivalu Panč v Ljubljani.


Nekatere izmed njegovih šal, kot so primerjava gibanice in baklave, so že skoraj ponarodele. Njegov humor je večplasten in zabava tako širšo množico kot bolj zahtevno in kritično občinstvo.


 


Monokomedija


SLABA DRUŽBA


vrhunska komedija Admirja Baltića


Vsebina predstave:


Hitronogi Žuti, otrok ljubljanskih ulic, se po dolgoletni karieri v kriminalu znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih “uspehov”. Skozi zgodbe o sebi, svoji družini in svojih prijateljih, spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije.
Predstava traja 75 minut in je namenjena širšemu občinstvu.


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Opium Industries d.o.o.


Ukmarjeva ulica 2


1000 Ljubljana