Nalaganje...

Siddharta vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Lokacija

Datum

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Siddharta. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Zbudi se, Ormož! je projekt, ki je nastal na pobudo Kluba ormoških študentov. In saj veste, ko nekaj postane tradicija, se je zelo težko odvaditi. Zato tudi letos, pripravljamo že 5.leto zapored Zbudi se, Ormož, ki pa bo tokrat še večji in še boljši. Dogodek se bo pričel z dnevnim programom, kjer se boste lahko preizkusili v različnih  športnih aktivnostih, delavnicah in še marsikatero novost lahko pričakujete.

Večer pa bomo zaključili, kot se spodobi, z open – air koncertom najboljše slovenske rock zasedbe Siddharta. Na odru se nam bodo pridružili še Iskreni Kreteni, ki so prebujali Ormož že lansko leto. Ter mlada rock skupina Ice on Fire, ki pravijo da so energični ustvarjalni najstniki, ki radi tepejo inštrumente.

Prvih sto kupcev si lahko karto zagotovi za 9 €. Ostali v predprodaji pa za 12 €. Cena vstopnice na dan dogodka bo za vse 15 €. Za člane Kluba ormoških študentov je cena karte 9 € in jo lahko kupijo v klubskih prostorih ob delovnih urah.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Klub ormoških študentov

Kerenčičev trg 11

2270 Ormož

Siddharta je petčlanska slovenska rock skupina, ki je nastala leta 1995 in ima po dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja položaj ene izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Poimenovala se je po znanem romanu nemškega pisatelja Hermana Hesseja z istim naslovom.

Siddharta, danes eno izmed večjih imen na slovenski glasbeni sceni, je nastala leta 1995 v postavi Tomi M. (vokal, kitara), Primož B. (kitara, spremljevalni vokal), Primož M. (bas) in Boštjan M. (bobni). Za ime so si nadeli naslov romana nemškega pisatelja Hermanna Hesseja. Kmalu so začeli ustvarjati svojo glasbo, svoj zvok. Želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami. Skupini sta se pridružila saksofonist Cene R. in kasneje še klaviaturist Tomaž O. R.

Vir: WikipedijaNovičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti