SHAOLIN KUNG FU

SHAOLIN KUNG FU  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za SHAOLIN KUNG FU. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je zaradi trenutne izredne situacije v državi in zaradi prepovedi dogodkov s strani pristojnih državnih služb, predstava SHAOLIN KUNG FU  iz nedelje 22. 3. prestavljena na nedeljo 22. 11. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin, tako da jih ni potrebno menjati. Vsi, ki vstopnic še nimate, vabljeni k nakupu.


Hvala za razumevanje.


 


SKRIVNOSTNA  MOČ  DUHA, ENERGIJE IN BORILNIH  VEŠČIN


Dolgo časa ena najbolje varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost znamenitega legendarnega templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, v sklopu velike turneje ob 25. obletnici, s predstavo Shaolin Kung Fu, prihaja v Slovenijo.


 Dih jemajoča atrakcija  z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, širom sveta že 25 let navdušuje občinstvo. V sklopu velike jubilejne turneje bo na ogled tudi slovenskemu občinstvu v nedeljo, 22.novembra 2020, ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najboljši mojstri in menihi templja Shaolin.Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, taj čijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. V njej boste spoznali vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno ploščo ter česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega  otroka in številne druge atrakcije.Predstava je interaktivna in sinhronizirana v slovenščino, zato bodo lahko gledalci tudi sodelovali in skupaj z nastopajočimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči. Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način. Spoznali boste, kako je Qi – energijski tok v človeškem telesu mogoče z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na način, da je telo lahko za krajši čas imuno proti bolečini ali poškodbi ali pa ga uporabiti za zdravljenje. V sinhroniziranem, kratkem dokumentarnem filmu, ki bo prikazan tekom predstave, pa boste spoznali življenje v samostanu, kjer na tisoče učencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih veščin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer živijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prenašajo iz roda v rod.


CENEJŠE VSTOPNICE so na voljo samo v predprodaji od 22 Eur na vseh prodajnih mestih Eventima. 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Zavod Nostalgija


Mesarska 22


1000 Ljubljana