Scott Bradlee's Postmodern Jukebox  - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

ocen obiskovalcev

  1. Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

    Avtor: Anja; Lokacija prireditve: Zagreb; Datum prireditve: 30.03.2017

    Fantastičen koncert, neverjetni izvajalci! Toplo priporočam. Na vsakem nastopu Scott Bradlee's Postmodern Jukebox je drugačna zasedba izvajalcev, a so vsi več kot odlični.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


Postmodern Jukebox napoveduje

Welcome to the Twenties 2.0 World Tour

10. november 2019 – LJUBLJANA, CVETLIČARNA

Dobrodošli v dvajseta 2.0

Kot napovednik prihajajočih dvajsetih, bo razvpiti medčasovni glasbeni kolektiv Postmodern Jukebox v letu 2019 obkrožil svet v sklopu turneje Welcome to the Twenties 2.0. (Dobrodošli v dvajseta 2.0). Turneja želi pripraviti svet na novo desetletje, za katerega kreativni direktor Scott Bradley upa, da bo povrnilo slog in mojstrstvo ustvarjanja, značilno za glasbo preteklih generacij.

»Zadnja dvajseta so nam dala jazz, edinstveno ustvarjalno formo ameriške kulture. Kdo pravi, da je nekaj podobnega nemogoče ustvariti tudi v dvajsetih letih novega tisočletja?« se sprašuje Bradlee. »Ljudje so utrujeni od senzacionalističnih naslovov v medijih, neumnih realističnih šovov in siti zasvojenosti s pametnimi telefoni, ki nas v zadnjem desetletju tako razdvajajo. V majhnem kotičku pop kuture smo ustvarili prostor, v katerem lahko ljudje pozabijo na skrbi in se nam pridružijo na večerih, ki slavijo resnično glasbo in brezčasen slog – v živo in v resničnem življenju.«

The Postmoder Jukebox, Welcome to the Twenties 2.0 tour bo vstopil v novo desetletje skozi koncertne izvedbe v skoraj 250 mestih po vsem svetu.

»Ko ustvarjamo turnejsko različico koncepta Postmodern Jukebox, združujemo prave talente s pravo glasbo, z namenom ustvariti edinstveno izkušnjo za ljubitelje naše glasbe,« dodaja Bradlee. »Pripravite se na najbolj senzacionalno zabavo v slogu dvajsetih po Velikem Gatsbyju.«

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa - kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.

Meet& Greet vstopnice prinašajo vstopnico za koncert, srečanje in fotografiranje s skupino po koncertu in njihov podpisan poster.

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana