Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Bodite obveščeni o začetku predprodaje

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti


1 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

    Avtor: Anja; Lokacija prireditve: Zagreb; Datum prireditve: 30.03.2017

    Fantastičen koncert, neverjetni izvajalci! Toplo priporočam. Na vsakem nastopu Scott Bradlee's Postmodern Jukebox je drugačna zasedba izvajalcev, a so vsi več kot odlični.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

 

Scott Bradlee's POSTMODERN JUKEBOX

11. maj 2018 – LJUBLJANA, HALA TIVOLI

KO JE PRIREDBA BOLJŠA OD ORIGINALA


POSTMODERN JUKEBOX sodijo med najbolj priljubljene cover artiste na svetu. Spomladi jih bomo končno v živo slišali tudi v Sloveniji.

POSTMODERN JUKEBOX je skupina newyorških jazz glasbenikov, ki na svoj način raziskuje sodobno pop glasbo in zna iz nje potegniti najboljše. Obstajajo od leta 2009, ko so se na spletu začele pojavljati njihove prve priredbe. Od takrat so na spletni video platformi You Tube nabrali več kot 850 milijonov ogledov, imajo 3 milijone naročnikov, naravnost zažigajo pa tudi v živo - v razprodanih klubih in dvoranah so nastopali že v 60 državah po vsem svetu, spomladi pa se bodo končno ustavili tudi pri nas.

Njihovi ustvarjalnosti in edinstveni izvedbi ne ploska zgolj razgreto občinstvo, ki je marsikdaj mnenja, da so njihove priredbe boljše od izvirnika, ampak tudi izvajalci, katerih skladbe so vzeli v svoje roke in jim podarili vintage jazz pridih in elemente svinga, ki na odru pred poplesavajočo publiko zasije v vsem svojem sijaju.

Jih ne poznate? Zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa - kot so na primer: Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga),Oops… I did it Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go On (Celine Dion), You Give Love A Bad Name (Bon Jovi), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.

BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX bodo v ljubljanski Hali Tivoli nastopili v petek, 11. MAJA 2018.

VIP vstopnice (Postmodern Jukebox Gold VIP paket) vključujejo vstopnico za koncert, srečanje in fotografiranje s skupino po koncertu in njihov poster.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana