Šank Rock - Vstopnice

Šank Rock

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bodo Šank Rock ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Šank Rock. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Skupina ŠANK ROCK ima nedvomno prav posebno mesto na slovenski glasbeni sceni.

Od njene ustanovitve dalje ( leta 1982 ) je edini slovenski bend, ki je iz vrhunca uspeha v 80-ih do danes uspešno prebrodila vse čeri razburkane glasbene scene .  Danes deluje v navezi svoje daleč najboljše »frontne linije« :

Matjaž Jelen – vokal  , Bor Zuljan – kitara , Cveto Polak – bas kitara , na bobnih udarni in priznani Roman Ratej, na klaviaturah pa mladi virtuoz Sašo Gačnik.

»Nov list pravljice o mavričnih ljudeh« se je zapisal letos poleti na sedaj že »slavnem koncertu« na Festivalu Pivo in Cvetje v Laškem, kjer se jim je kot gost pridružil svetovno znani kitarist, legendarni Steve Stevens.

Fantje so zaradi odlične odzivnosti občinstva z lahkoto sprejeli odločitev, da bodo nadaljevali svojo »šankrockersko pot« in tako bodo v tem letu »oddelali« še nekaj koncertov. 

Prvi se bo zgodil 20.Septembra v Zelenem Gaju / Dornberk pri Novi Gorici, na katerega so fantje še prav posebej navezani, kajti točno tam so poleti leta 1983 imeli svoj prvi koncert na Primorskem, zato jim je to koncertno prizorišče v spominu na prav posebnem mestu.

Prav tako pa v studiju že pripravljajo novo pesem, ki jo bodo predstavili jeseni.

Več o skupini Šank Rock in njihovi diskografiji  : http://sl.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ank_Rock