ROCK OPERA - Vstopnice

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za ROCK OPERA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek Rock Opera v Cankarjevem domu v Ljubljani iz 28. 3. prestavljen na 26. 5. 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete od 11. do 21. 3. na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

 

ROCK OPERA »NAJVEČJE ROCK'N ROLL USPEŠNICE V IZVEDBI SIMFONIČNEGA ORKESTRA IN PEVSKEGA ZBORA«

Največji rock hiti bodo zaživelili v novi simfonični probleki.  Več kot 50 nastopajočih na odru bo predstavilo hite skupin Led Zeppelinm Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih rock zasedb, ki so pustile svoj pečat v zgodovini rock glasbe. Zasedba, ki preigrava vse od jazza, opere in rocka (z velikim povdarkom na rock-u), zagotavlja vzdušje nabito z izbrano rock glasbo. Simfonični orkester, solisti in rock zasedba, obljubljajo vrnitev v čase, ko smo odraščali z dobrim starim rockom!  Po več razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem,  »Orkester in zbor narodnega opernega gledališča iz Novega Sada  – prihaja 29. marca prvič v Slovenijo.

V programu "ROCK OPERE" so vsi hiti, ki so zaznamovali zgodovino rocka. Hiti, ki jih poznajo tisti, ki so z njimi odraščali, zagotovo pa jih poznajo tudi navdušenci mlajših generacij. Uspešnice, kot so: od "Stairway to heaven" -Led Zeppelin do "Another brick in the wall" -Pink Floyd, "Smoke on the water" -Deep Purple, "I can’t get no satisfaction" -Rolling Stones, "Highway to Hell" -AC / DC in vsi večji hiti skupine Queen “Somebody to Love”, “We will rock you”, “We are the champions” in seveda “Bohemian Rhapsody”…

Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.