ROCK OPERA - Vstopnice

datum in ura dogodka 01sep tor 20:00

ROCK OPERA - PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI TERMIN

CANKARJEV DOM, Ljubljana
prestavljeno

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za ROCK OPERA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Spoštovani kupci!

POMEMBNO OBVESTILO - SPREMEMBA TERMINA – ROCK OPERA - LJUBLJANA

Zaradi ukrepov vlade v zvezi z COVID-19, smo prisiljeni prestaviti koncert ROCKE OPERA, ki je bil predviden 26.05.2020 v Cankarjevem domu na kasnejši termin.

Kupce pozivamo, da obdržijo vstopnice, ki bodo veljale za nadomestni termin, ki ga bomo po 10. juniju objavili.

Tisti, ki se ne boste nikakor mogli udeležiti nadomestnega termina, bomo takoj po 10. juniju sporočili možnosti za vračilo.

Hvala za potrpežljivost in razumevanje!

 

 

ROCK OPERA »NAJVEČJE ROCK'N ROLL USPEŠNICE V IZVEDBI SIMFONIČNEGA ORKESTRA IN PEVSKEGA ZBORA«

Največji rock hiti bodo zaživelili v novi simfonični probleki.  Več kot 50 nastopajočih na odru bo predstavilo hite skupin Led Zeppelinm Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih rock zasedb, ki so pustile svoj pečat v zgodovini rock glasbe. Zasedba, ki preigrava vse od jazza, opere in rocka (z velikim povdarkom na rock-u), zagotavlja vzdušje nabito z izbrano rock glasbo. Simfonični orkester, solisti in rock zasedba, obljubljajo vrnitev v čase, ko smo odraščali z dobrim starim rockom!  Po več razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem,  »Orkester in zbor narodnega opernega gledališča iz Novega Sada  – prihaja 29. marca prvič v Slovenijo.

V programu "ROCK OPERE" so vsi hiti, ki so zaznamovali zgodovino rocka. Hiti, ki jih poznajo tisti, ki so z njimi odraščali, zagotovo pa jih poznajo tudi navdušenci mlajših generacij. Uspešnice, kot so: od "Stairway to heaven" -Led Zeppelin do "Another brick in the wall" -Pink Floyd, "Smoke on the water" -Deep Purple, "I can’t get no satisfaction" -Rolling Stones, "Highway to Hell" -AC / DC in vsi večji hiti skupine Queen “Somebody to Love”, “We will rock you”, “We are the champions” in seveda “Bohemian Rhapsody”…

Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.