Nalaganje...

Riblja Čorba vstopnice

1 ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno
  1. Odlično

    Avtor: Ana; Lokacija prireditve: Stožice; Datum prireditve: 18.11.2017

    Vse pohvale Riblji Čorbi in publiki. Včeraj smo zelo uživali na koncertu! Združili ste več generacij, ki so dokazale, da dobra glasba ne pozna meja. Svaka čast Bora!

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

NA-ZABAVI.SI predstavlja

▁ ▂ ▄ RIBLJA ČORBA ▄ ▂ ▁

:: Unplugged in Cankarjev dom ::
19.04. :: Gallusova dvorana CD
Rɪʙʟᴊᴀ Čᴏʀʙᴀ sᴇ čᴜᴊᴇ ɪ ʙᴇᴢ sᴛʀᴜᴊᴇ

Premiera novega albuma


Po razprodanem koncertu leta 2016 se zaradi izredno velikega zanimanja v največji hram slovenske kulture Cankarjev dom, natančneje v veliko gallusovo dvorano, dne 19.04.2019 ob 20.00 vrača Riblja Čorba, ki nam bo na dolgo pričakovanem ekskluzivnem akustičnem koncertu Čorba se čuje i bez struje pričaral nepozaben koncert.

V Cankarjevem domu bo Čorba tudi premierno predstavil svoje nove pesmi iz svojega najnovejšega albuma. S seboj bo na oder pripeljal tudi godalni kvartet, ter svoje glasbene prijatelje, ki nam bodo še dodatno polepšali ta nepozaben gala edinstveni dogodek.

RIBLJA ČORBA predstavlja najlegendarnejšo rock skupina na području balkana, ki se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in drugimi. �Riblja čorba obstaja že 40 let, a vseskozi koncertira po celem svetu!

�Dolgo in uspešno kariero skupine pa spremlja tudi izjemno bogata diskografija: 20 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo oboževalci iz področja cele bivše Jugoslavije.

Takšnega dogodka nikakor ne smete zamuditi!Odgovorni organizator prireditve:

SDP GROUP d.o.o.

Ulica Milana Skrbinška 3

2000 Maribor

Riblja Čorba je jugoslovanska rock zasedba ustanovljena leta 1978, ki po vseh uspešnih letih še vedno koncertira. Skupina se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in mnogimi drugimi. Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero skupine spremlja bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat razglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih letih.

 


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bo Riblja Čorba ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti