RESTART TOUR NOVO MESTO

RESTART TOUR NOVO MESTO  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RESTART TOUR NOVO MESTO. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Novo mesto:

RESTART TOUR NOVO MESTO

Vrnimo dogodke ljudem

Med 20. avgustom in 10. septembrom, v Novem mestu –parkirišče pred Supernovo-Qlandia.


NASTOPAJOČI:

Jan Plestenjak

Tony Cetinski

Senidah

Crvena Jabuka

Lidija Bačić

Relja Popović

Luka Basi

Nina Pušlar

Vlado Kreslin


Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na dogodkih v živo.

ZAKLJUČEK POLETJA V NOVEM MESTU V ZNAMENJU GLASBENIH VEČEROV Z NAJBOLJ ZVENEČIMI GLASBENIMI IMENI

Restart Tour bo svoja vrata v Novem mestu odprl 20. avgusta z otvoritvenim koncertom Crvenih Jabuk in Lidije Bačić. Glasbeni dogodki pa se bodo tam nadaljevali vse do 10. septembra, ko se bo tu odvil tudi zaključni dogodek, z Nino Pušlar in Vladom Kreslinom.

V Novem mestu, na prostem, na parkirišču pred Supernovo-Qlandia bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbam:

20. Avg: Crvena Jabuka, Lidija Bačić

21. Avg: Tony Cetinski

27. Avg: Jan Plestenjak

3. Sep: Relja Popović, Senidah

4. Sep: Luka Basi

10. Sep: Nina Pušlar, Vlado Kreslin


RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev. Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben, bo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«