RESTART TOUR NOVA GORICA

RESTART TOUR NOVA GORICA

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RESTART TOUR NOVA GORICA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Novi Gorici:

RESTART TOUR NOVA GORICA

Vrnimo dogodke ljudem

Med 14. avgustom in 11. septembrom, v Novi gorici –(Remiza pri Supernovi & Zeleni Gaj, Dornberk)


NASTOPAJOČI:

Tony Cetinski

Senidah

Dan D

Umek

Elvis Jackson

Relja Popović


Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na dogodkih v živo.

ZAKLJUČEK POLETJA V NOVI GORICI V ZNAMENJU GLASBENIH VEČEROV Z NAJBOLJ ZVENEČIMI GLASBENIMI IMENI

Restart Tour bo svoja vrata v Novi Gorici odprl 14. avgusta z otvoritvenim koncertom Tonya Cetinskega. Glasbeni dogodki pa se bodo tam nadaljevali vse do 11. septembra, ko se bo dogajanje iz Remize pri Supernovi preselilo v Zeleni Gaj pri Dornberku, kjer bo na sloviti party lokaciji nastopil velikan tehno glasbe DJ Umek.

V Nov Gorici, na prostem, na Remizi pri Supernovi bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbam:

14. Avg: Tony Cetinski

20. Avg: Dan D, Elvis Jackson

28. Avg: Relja Popović, Senidah

11. Sept: UMEK (Zeleni Gaj, Dornberk)


RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev. Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben, bo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«