RESTART TOUR MURSKA SOBOTA

RESTART TOUR MURSKA SOBOTA  - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RESTART TOUR MURSKA SOBOTA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Murski Soboti:

RESTART TOUR MURSKA SOBOTA

Vrnimo dogodke ljudem

Med 7. julijem in 10. septembrom, v Murski Soboti –Expano

NASTOPAJOČI:

Jan Plestenjak

Luka Basi

Tony Cetinski

Senidah

Relja Popović

Sašo Avsenik

Hladno Pivo

Elvis Jackson

Pankrti

Nina Pušlar

Nika Zorjan

Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na dogodkih v živo.

POLETJE V MURSKI SOBOTI V ZNAMENJU GLASBENIH VEČEROV Z NAJBOLJ ZVENEČIMI GLASBENIMI IMENI

Restart Tour bo svoja vrata v Murski Soboti odprl 7. julija z otvoritvenim koncertom Jana Plestenjaka. Glasbeni dogodki pa se bodo tam nadaljevali vse do 10. septembra, ko se bo tu odvil tudi zaključni dogodek, z velikim koncertom punk rock zvezdnikov HLADNO PIVO, ELVIS JACKSON in PANKRTI.

V Murski Soboti, v idliličnem ambientu paviljona Expano ob Soboškem jezeru, bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbam:

7. Avg: Jan Plestenjak

13. Avg: Relja Popović, Senidah

14. Avg: Nina Pušlar, Nika Zorjan

20. Avg: Luka Basi

28. Avg: Tony Cetinski

10. Sep: Elvis Jackson, Hladno Pivo, Pankrti

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«