RESTART TOUR KRANJ

RESTART TOUR KRANJ

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RESTART TOUR KRANJ. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Kranju

RESTART TOUR KRANJ

Vrnimo dogodke ljudem

Med 20. avgustom in 11. septembrom, v Kranju, na parkirišču za Supernovo


NASTOPAJOČI:

Luka Basi: 20. avgust

Tony Cetinski: 27. avgust

Senidah & Relja Popovič: 11. september


Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za druženje na glasbenih dogodkih v živo.

POLETJE V KRANJU V ZNAMENJU TREH GLASBENIH VEČEROV S PRIZNANIMI GLASBENIMI IZVAJALCI

Restart Tour bo svoja vrata v Kranju odprl 20. avgusta z koncertom Luke Basija. Čez teden dni, 27. avgusta, mu sledi koncert Tonya Cetinskega, za zaključek kranjskega dogajanja, 11. septembra, pa bosta poskrbela balkan trap izvajalca Senidah in Relja Popović.

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji z glasbo povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 50 koncertov, in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«