RESTART TOUR KOPER

RESTART TOUR KOPER

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RESTART TOUR KOPER. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/

2. VSI DOGODKI SO NA PROSTEM (varno druženje)

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.

Največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji se bo odvilo tudi v Kopru:

RESTART TOUR KOPER

Vrnimo dogodke ljudem

Med 23. julijem in 10. septembrom, na prostem, v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga v Kopru

NASTOPAJOČI:

Gibonni

Jan Plestenjak

Tony Cetinski

Senidah

Relja Popović

Luka Basi

...

Restart Tour so urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, ki se bo tekom poletja odvijala v več slovenskih mestih. Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-YU glasbene scene Restart Tour pomembno prispeva k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti in po več kot letu dni koncertnega premora, sporoča, da je čas za varno druženje na dogodkih v živo.

NAJBOLJ ZVENEČA GLASBENA IMENA IN IDILIČEN AMBIENT UKMARJEVEGA TRGA

Restart Tour do svoja vrata v Kopru odprl 23. Julija, z otvoritvenim koncertom, dogodki pa se bodo tam nadaljevali vse do 1o. Septembra, ko se bo tu odvil tudi zaključni dogodek, z velikim ekskluzivnim koncertom Gibonnija. V Kopru bodo obiskovalci lahko prisluhnili zasedbam:

Senidah & Relja Popović: 6. avgust

Tony Cetinski: 7. avgust

Gibonni – veliki zaključni koncert: 10. september

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so organizatorji razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na izvedbi dogodkov na prostem (»open air«) in na omejenem številu vstopnic (glede na kapacitete in ukrepe). Poskrbljeno bo za zagotavljanje smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno in pristno doživetje obiskovalcev.

»Letošnje poletje bo v znamenju nepozabne zgodbe Restart Tour, ki bo prvič v Sloveniji povezala več slovenskih mest, z organizacijo preko 60 koncertov in tako dala nov veter v jadra kulture, glasbe, druženja in življenja po epidemiji!«