RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU

RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Komedija za odrasle: RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU

Le kdo ne pozna razvpitega in kontroverznega psihoanalitika ter kritičnega misleca Romana Vodeba? Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je "kulturno" podal na gledališki oder … In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih do zakotnih – so začele pokati po šivih.

Zato ne preseneča, da je predstava Razočarana gospodinja pri seksologu doživela že 280 ponovitev, videlo pa jo je že več kot 40.000 gledalcev.

Igralska zasedba: Roman Vodeb v vlogi Sigmana Frojdeba na odru igra samega sebe ter vročekrvna, zapeljiva a zakona naveličana"razočarana gospodinja" Radojka Pušić Kurtz, ki jo igra Vesna Andjelković

To je predstava, v kateri boste izvedeli:

- vse o seksu, denarju in partnerskih odnosih, - zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice, - zakaj moramo imeti zmenek "v sredo", - kdaj so najbolj pohotne ženske in kdaj moški, - kdo sta najboljša ženska prijatelja Afričan in "Boba Marjanović", - in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega.

POZOR: Predstava je namenjena odraslemu občinstvu!

Organizator: King Kong Teater, Ljubljana