Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prijavite se na ticket alarm in prejmite najnovejše informacije v zvezi z festivalom.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.


Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Punk Rock Holiday. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

V zadnjih štirih letih je Punk Rock Holiday postal eden najbolj ugodnih dogodkov v Evropi za tiste, ki želijo izkusiti povsem drug pomen festivala.

Gosti lahko uživajo v izjemni selekciji bendov in sproščeni atmosferi na eni najbolj izjemnih festivalskih lokacij na svetu, ki skupaj poskrbijo, da je Punk Rock Holiday vedno nepozabna izkušnja.

Kampiranje v senci dreves, obkroženi z gorami v nežnem mediteranskem podnebju, z dvema plažama v lasti festivala, glavni oder v aveniji dreves, brez barikad med publiko in skupinami in primerno poimenovana rajska plaža poskrbijo, da je vsaki Punk Rock Holiday nepozabno doživetje. Samo teh nekaj preprostih dejstev bi vam moralo orisati, kako neverjeten je ta festival.

Line up: Beatsteaks, Flogging Molly, Against me!, Satanic surfers, Anti-flag, Less Than Jake,  Mad Caddies, Madball, Guttermouth,  Elvis Jackson, Ratos de Porao, Misconduct, Death by Stereo, Born from Pain, Forus, Adrenalized, Darko, Astpai, The Decline F.O.D., War on Women, Siberian Meat Grinder, Get Dead, Not on Tour, Versus you, Straightline, Dreamwalk, Fair Do’s, One Hidden Frame, Disordine, Thee Infidels, Dead Neck, You Nervous?, Almeida, Noisefight, Deadends, Flatline, Walkers, Have No Clue,  Old Runznickles