Nalaganje...

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Bodite obveščeni o začetku predprodaje

Kdaj bodo Perpetuum Jazzile ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji ali okolici? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti


Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Perpetuum Jazzile. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


PERPETUUM JAZZILE

- LE SLOVENSKO -

Prvič izključno slovenski program

Največja in najbolj prepoznavna slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile se ne ustavlja. Po lanskoletnem koncertnem showu LE SPECTACLE, s katerim so novembra 2017 navdušili polno Halo Tivoli in katerega konec marca v enakem obsegu selijo v Belgijo (Bruselj in Liege), se novembra po petih letih vračajo v ljubljanske Stožice. Tokrat prvič  s programom, ki bo sestavljen iz izključno skladb ter aranžmajev slovenske glasbene zakladnice. Koncertni spektakel z naslovom LE SLOVENSKO bo postregel z novostmi, ki bodo blizu mladim, slišati in videti pa bo tudi več obujenih aranžmajev, ki bodo bo zanimivi tudi krogu njihovih zvestih dolgoletnih  oboževalcev in sledilcev. 

Perpetuum Jazzile sicer pospešeno koncertira in navdušuje na velikih koncertnih prizoriščih v tujini. V letošnjem letu jim koncertni koledar poleg že omenjene Belgije obeta tudi nastope v Franciji, Italiji, Avstriji, Hrvaški, BIH in Srbiji.

 

Več o aktualnem dogajanju vokalnega orkestra Perpetuum Jazzile:

 

Odgovorni organizator prireditve:

Perpetuum Jazzile, z.b.o.

Krekov trg 2

1000 Ljubljana