Nalaganje...

Parni valjak - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Lokacija

Ni ocen obiskovalcev

Oddajte svojo oceno

Trenutno še ni ocen za Parni valjak. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.


Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

 

Eden največjih regionalnih bendov se vrača v ljubljanske Križanke, kjer bo izvedel prvi veliki koncert v sklopu regionalne turneje Runda 44., s katero praznuje prav toliko let delovanja. Serija nastopov na velikih prizoriščih po nekdanji skupni državi sovpada z izidom novega albuma 'Vrijeme', ki ga bodo po Ljubljani v živo predstavili še v Šibenku, Rijeki, Splitu, Beogradu, Sarajevu in Zagrebu.

Pripravite se na Parni Valjak v najboljši izdaji, s 13-člansko odrsko zasedbo, enkratnim frontmanom Akijem Rahimovskim, odlično brass sekcijo, gostujočim kitaristom in nepogrešljivima spremljevalnima pevkama Kristino in Ano.

Skupina bo ob pesmih z novega albuma odigrala železni repertoar svojih hitov, pripravlja pa tudi nekaj prav posebnih poslastic, pesmi ki jih redkeje igrajo v živo. Odlična produkcija in vrhunska scena sta na takšnih koncertih stalnica in tudi tokrat lahko pričakujete le najboljše.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

AGENCIJA URAN d.o.o.

Cesta na Dobrovo 41

3000 Celje

Parni Valjak je hrvaška rock skupina. Ustanovljena je bila leta 1975 in igra še danes. Skupina je ena izmed začetnic celotnega rock in pop rock vala v regiji in je ustvarila več hitov, kot so: “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Neda”, “Moje dnevne paranoje”, “Uhvati ritam”, “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Sunčanom stranom” in drugi.


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Kdaj bodo Parni Valjak nastopil v Sloveniji ali okolici? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti