One Direction - Vstopnice

Od X-Faktorja v srca deklet: One direction je super znani boyband. V kratkem bodo nastopili na Dunaju! Prodaja se prične v četrtek 30.10. po 11.00. Registrerajte se za ticket alarm!

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bomo videli One Direction naslednjič? Naročite se na naš ticket alarm in izvedeli boste iz prve roke.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za One Direction. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

One Direction je angleško-irska fantovska skupina, ki je nastala za nastop na britanskem televizijskem pevskem tekmovanju X-Factor leta 2010. Uvrstili so se na tretje mesto v sedmi sezoni X-Factorja, vendar so s svojim nastopom prepričali sodnika Simona Cowella, ki jih je vzel pod okrilje svoje založbe Syco Records. Njihov prvi singl, »What Makes You Beautiful«, je prišel na prvo mesto britanske lestvice. V času nastajanja albuma so podpisali še pogodbo za ameriško distribucijo z založbo Columbia. Album s končnim naslovom Up All Night je izšel decembra 2011. Do avgusta 2012 je bilo prodanih skupno 12 milijonov izvodov njihovih singlov, albuma in koncertnih posnetkov. Novembra 2012 je izšel njihov drugi album, Take Me Home. 3 decembra 2012 so nastopali tudi v Madison Square Garden v New Yorku, vstopnice so tudi hitro razprodali, kar v pol ure.Pomembne informacije o koncertu skupine ONE DIRECTION 10. junija 2015 v dunajskem Ernst-Happel-Stadiumu.

Obvestilo organizatorja koncerta:
- Mladim pod 12 letom starosti ni dovoljen vstop na stojišča, niti v spremstvu odgovorne odrasle osebe ali skrbnika.
- Mladim med 12 in 16 letom je dovoljen vstop na stojišča, vendar samo v spremstvu odgovorne osebe ali skrbnika. (Ena odgovorna oseba lahko spremlja največ dve mladoletni osebi).
- Mladim pod 14 let je dovoljen vstop do sedežev le v spremstvu odgovorne osebe ali skrbnika. (Ena odgovorna oseba lahko spremlja največ dve mladoletni osebi).
- Mladi nad 14 let lahko dostopajo do sedišč brez spremstva skrbnika ali odgovorne osebe.
- Mladim nad 16 je na stojišča dovoljen vstop brez skrbnika ali odgovorne osebe.

Kadar otrok v starosti do 15. leta starosti potuje v tujino ali iz tujine brez spremstva zakonitega zastopnika (svojih staršev), potrebuje poleg potovalnega dokumenta še dovoljenje zakonitega zastopnika. Obrazec dovoljenja je predpisane oblike. Dobi se ga na kateri koli upravni enoti, ki ga tudi potrdi.

Več informacij:
Informacije veleposlaništva


Skrbniki in odgovorne osebe morajo nadzirati mladoletnike med celotnim koncertom in potrebujejo lastno vstopnico. Zaradi varnostnih razlogov ena odgovorna oseba ne sme nadzirat več, kot dva mladoletnika.
Prosimo, da razumete, da vsi mladoletniki pod 18 letom starosti s seboj potrebujejo sredstvo identifikacije. Kontrola vstopa si pridržuje pravico, da preveri njihovo identiteto in starost. Organizator si pridržuje pravico nad nadzorom identitet in starosti odgovornih oseb.
Lokalna varnost ne bo skrbela za otroke pod 12 letom – prepovedano je pustiti mlade pod 12 letom, da čakajo sami brez nadzora na prostorih dvorane. Na voljo ne bo čakalnega ali rekreacijskega prostora za skrbnike in odgovorne osebe v stadionu ali okolici stadiona.

Kupljene vstopnice ni mogoče vrniti ali preklicati na mestu lokacije. Na stadionu je prepovedana prodaja alkoholne pijače.

Naslov stadiona:
Ernst-Happel-Stadion
Meiereistraße 7
A-1020 Vienna

Urnik:
15.00: Vstop z »Early Entry« vstopnicami
15.30: Normalni vstop
18.15: Predskupina
19.30: One Direction
21.45: Konec

Druge informacije:
- Obiskovalcem bo dovoljen vnos pijače v tetrapaku do 0.5l. Na stadionu bo na voljo pester izbor hrane in pijače.
- Glasna glasba lahko škoduje vašemu sluhu. Na vhodu bodo delili brezplačne čepke za ušesa.
- Organizator vas naproša, da s seboj ne nosite daril ali napisov.
- V dvorano ni dovoljeno prinesti dežnika.
 

vir: Wikipedija