NAJLEPŠE OLIVERJEVE IN DALMATINSKE PESMI - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za NAJLEPŠE OLIVERJEVE IN DALMATINSKE PESMI. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Turneja v spomin na Oliverja Dragojevića se bo pričela novembra v Ljubljani in obiskala več slovenskih krajev. Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi bodo prepevali njegovi najbližji prijatelji. To so Petar Grašo, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Tony Cetinski, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Danijela Martinović in edina skupina, ki je kar 25 let spremljala Oliverja na njegovih koncertih, skupina Dupini.

Tereza Kesovija bo nastopila na vseh koncertih, razen v Ljubljani, zaradi svojega samostojnega kocerta v CD. Zorice Kondža ne bo v Slovenj Gradcu, zaradi že vnaprej dogovorjenega nastopa. Tony Cetinski in Petar Grašo se bosta na koncertih izmenjevala. Grašo bo pel v Novi Gorici, Kopru in Slovenj Gradcu, Cetinski pa v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu. Danijela Martinović bo nastopila le na koncertu v Celju. Vsi ostali izvajalci bodo peli na vseh koncertih.

 

Odgovorni organizator prireditve:

MOJ KONCERT, organizacija prireditev, d.o.o.

Rajšpova ulica 26

2250 Ptuj