MotörCity festival 2018

MotörCity festival 2018  - Vstopnice

povprečna ocena 1 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

ocen obiskovalcev

  1. POHVALA

    Avtor: MOJCA; Lokacija prireditve: Tolmin; Datum prireditve: 11.07.2018

    Vsa pohvala za izjemno presenečenje radiu BOB, ker me je danes g. iz etra obvestil, da sem nagrajenka, vstopnice za festival MotörCity festival 2018 in tudi koncert dne 27.07.2018 Richie Kotzen, v kinu Šiška. Se že veselim. Res hvala in vse lepo. Mojca Verhovec

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

MotörCity. Dobrodošli v svetu motorjev in odlične blues rock glasbe. 


V Tolminu, na čudovitem Sotočju, kjer si podata roke reki Tolminka in Soča, je čez planine zavel nov veter. Izkušena ekipa izkušena ekipa organizatorjev festivala MetalDays, Overjam Reggae festival, Punk Rock Holiday in Winter Days of Metal, se je odločila da je čas za nekaj novega. Nov koncept in nove ideje so v letu 2017 ustvarile prvo edicijo festivala, namenjenega izkušenim obiskovalcem. Tu je MotörCity.


Pod imenom MotörCity se skriva nov festival, ki pa ni čisto navaden festival; ponudil je širok nabor odlične blues in rock glasbe, dobre zabave, ime MotörCity pa je zaokrožil z ljudmi, ki obožujejo motorje. Seveda pa ni namenjen le motoristom; dobrodošli ste prav vsi. Lokacija ni izbrana naključno; čudovita cesta, ki vodi od Nove Gorice mimo Tolmina pa vse do sosednje Italije, se na odsekih popolnoma približa smaragdni Soči, spet na drugih pa ponuja pravo pašo za oči s pogledom na okoliške vršace in zelene poljane. Zato je vožnja z motorjem po njej še posebno doživetje. 


Prva edicija festival je potekala v letu 2017, med 24-27.avgustom in ustvarila je nekaj nepozabnega. Prekrasno vreme je privabilo motoriste iz celotne Evrope, ki so uživali v neokrnjeni naravi in odlični selekciji glasbenikov blues in rock glasbe : Chris Thomas King, Matt Schofield, Hans Theessink, Terry Evans, Dan D, Henrik Freischlader Band, Hamo & Tribute 2 Love, Prismojeni Profesorji Bluesa, Stray Train in mnogi drugi. Glasbena ponudba ni pustila ravnodušnih niti najbolj skeptičnih in izkušenih oboževalcev blues in rock glasbe. 


Ker nismo ničesar želeli prepustiti naključju, smo ustvarili festival kot mesto v malem; pester nabor sveže hrane za vse okuse, širok nabor pijače, ki vključuje tudi najboljše koktejle in žgane pijače in še mnogo drugih stvari, ki zagotavljajo našim obiskovalcem kar najbolj udoben obisk festivala, kjer je prostor za užitek. Brez dvoma prave male počitnice, ki si jih boste zapomnili za vedno. 


Druga edicija festivala bo potekala med 16. in 19.avgustom 2018 in bo seveda sledila vsem začrtanim visokim standardom iz leta 2017; obljubimo, da bomo ponudili le najboljše.


Dobrodošli na prav posebnem festivalu, dobrodošli na MotörCity, dobrodošli pri nas.


O pestrem dogajanju na festivalu se prepričajte v fotogaleriji -> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.846921322099827.1073741833.519104134881549&type=1&l=e06893cf74


Dodante informacije: www.motorcityfestival.comOdgovorni organizator prireditve:


ARTFEST d.o.o.


Dolomitska ulica 32


1000 Ljubljana