MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU

MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

 


Svetovno znani in edinstveni moskovski cirkus


J. Nikulina Na cvetnom bulvare predstavlja:


»Moskovski cirkus na ledu« Natalije Abramove


Evropska turneja 2017-2018!


 


PODARITE SVOJIM OTROKOM PRAVLJICO:


PONOVNO V SLOVENIJI SVETOVNO PRIZNANI MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU NATALIJE ABRAMOVE


V TREH SLOVENSKIH MESTIH OD 20. DO 22. JANURJA 2018


 


Od 5. decembra 2017 do 23. januarja 2018 se bo legendarni Moskovski cirkus na ledu podal na tradicionalno novoletno evropsko turnejo! Po nastopih v Franciji, Švici, Srbijji, Bosniji in Hercegovini, Hrvaški pa bodo turnejo zaključili ravno v Sloveniji. Tako boste lahko svojim otrokom in sebi privoščili pravo čarobno pravljično novoletno predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki: 20. januarja v Mariboru, 21.01 v Ljubljani in  22.01 v Kopru.


Fantastična cirkusna uprizoritev bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in triki na ledu z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli vrtoglavo ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in vrhunsko glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh predprazničnih decembrskih večerih.


Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A.G. Arnold, takrat pod imenom »Curkus na ledu«, prvič na svetu. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, in v teh letih pa je navdušil več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu.  Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Še danes Moskovski cirkus na ledu velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi po celemu svetu.


Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki, okrepljeno s vrhunsko razsvetljavo in ozvočenjem. Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno praznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo!


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Festival slovanskih kultur


Primožičeva ulica 1


1231 Ljubljana - Črnuče