Moje pesmi, moje sanje

Moje pesmi, moje sanje  - Vstopnice

povprečna ocena 2 obiskovalcev.

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

ocen obiskovalcev

  1. Odlicno

    Avtor: Irena ; Lokacija prireditve: Avditorij Portorož ; Datum prireditve: 01.09.2017

    Predstava katere ne pozabiš, osupne te z neverjetno energijo, čudovito glasbo, prečudoviti mi izvajalci, veličastnim orkestrom, vsekakor priporočam ogled prav vsem
  2. Moje pesmi moje sanje

    Avtor: Eva; Lokacija prireditve: Športna dvorana Poden Škofja Loka; Datum prireditve: 30.03.2018

    Predstava mi je bila zelo všeč le da gospodu Boštjanu Romihu žal ne paše vloga očeta (premlad je). Sama sem si predstavo ogledala z babico in obe sva bili zelo navdušeni. Iz tega lahko ugotovimo, da je muzikal primeren za vse starosti. Všeč mi je bilo da je bil vmes odmor, in igralka flavte ga. Irena Rovtar.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodkaMuzikal Moje pesmi, moje sanje, poznan tudi po istoimenskem filmu, je eden najbolj priljubljenih in največkrat izvajanih muzikalov vseh časov. Z večno priljubljeno glasbo izpod peresa Richarda Rodgersa in resnično zgodbo družine von Trapp, ki jo je v scenarij oblikoval Oscar Hammerstein II, muzikal Moje pesmi, moje sanje nagovarja najgloblja čustva ljubezni do glasbe, družine in domovine.


Zgodba govori o radoživi postulantki Mariji, ki je poslana za guvernanto sedmim otrokom. Otroci nad novo guvernanto sprva niso navdušeni, a kmalu jih s svojo prijazno naravo in petjem osvoji. Srce ogreje tudi njihovemu strogemu očetu, stotniku von Trappu, ki je po ženini smrti v hiši uvedel stroga pravila, obenem pa se tudi sama zaljubi vanj. Odnos med stotnikom in Mario se razvije v romantično ljubezen, ki ju popelje do oltarja. Vendar mora zaradi priključitve Avstrije nacistični Nemčiji, družina kmalu zapustiti svojo domovino…


Muzikal z zimzelenimi napevi v slovenskem prevodu izvaja preko 50 pevcev in igralcev. V glavnih vlogah nastopata Eva Černe in Boštjan Romih. Poleg njiju bodo nastopili tudi Irena Yebuah Tiran, Matjaž Stopinšek, Katja Konvalinka, Klemen Torkar, Tjaša Hrovat ter mnogi drugi. Občinstvo mnogokrat gane ljubka četica von Trappovih otrok, ki odlično usklajuje petje, igro in ples.  Muzikal se odvija ob spremljavi vrhunskega simfoničnega orkestra pod taktirko dirigenta Simona Dvoršaka.


Predstava nas prevzame s svojo veličastno glasbo, bogato kostumografijo in mogočno scenografijo ter neverjetno energijo številčne, kar 100 članske ekipe.


Oglejte si muzikal čiste ljubezni, ter pojte in sanjajte s srčno ekipo tudi vi!


Kupite vstopnico danes in si zagotovite najboljši pogled na oder!


  


Ne pozabite: “Vzpni se prek gore, spusti do špilj, sledi svojim sanjam, da prispeš na cilj!”


 


Se vidimo na predstavi! :)


 


Glasba: Richard Rodgers


Besedila: Oscar Hammerstein II


Scenarij: Howard Linsday in Russel Crouse


Po knjigi "Hvalnica družine Trapp" Marie Auguste Trapp


Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z R&H Theatricals Europe.


 


 Odgovorni organizator prireditve:


NAGP Produkcija d.o.o.


Kališnikov trg 9


1000 Ljubljana


 


Producent: Nejc Avbelj