MERCEDES-BENZ FASHION WEEK LJUBLJANA

MERCEDES-BENZ FASHION WEEK LJUBLJANA  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za MERCEDES-BENZ FASHION WEEK LJUBLJANA. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana // Maj 2018


Doživite MBFWLJ v spremstvu vrhunskih vin!


Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana z razširjenim programom, največjim številom modnih oblikovalcev doslej in drzno novo podobo, v prestolnico prihaja 10. maja. Tokratna že šesta edicija mednarodnega tedna mode bo na Gospodarskem razstavišču predstavila kolekcije domačih in tujih gostujočih modnih oblikovalcev, ob tem pa pridružuje tudi gostovanje izbranih slovenskih vinarjev, ki se bodo obiskovalcem predstavili z avtohtonimi vini.


Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki je del mednarodne verige tednov mode MBFW, že več kot dve desetletji po vsem svetu k obisku privablja najbolj ugledna imena modne srenje. S tovrstnimi obiski Ljubljana kot modna prestolnica pridobiva na mednarodni veljavi in ugledu. MBFWLJ pa z vpetostjo v mednarodne modne tokove deluje povezovalno in domačim ustvarjalcem odpira priložnosti za nova sodelovanja na mednarodnih modnih platformah.


20 modnih revij oblikovalcev iz Slovenije in regije


V sklopu razširjenega programa šeste edicije tedna mode se bo predstavilo največje število modnih oblikovalcev doslej. S tem razlogom MBFWLJ zamika datum tedna mode iz napovedanega aprilskega termina na majskega (10. – 12. maj) ter tako  priključuje dodaten dan modnega dogajanja v prestolnici.


Uveljavljenim znamkam kot so Akultura, Cliché, Draž, Sofia Nogard, Susnyara, Tanja Zorn, Xenia Design (HR) in IVANMAN (DE) se priključujejo še Dajana Ljubičić, Janja Videc, Milica Vukadinović (SRB), Marko Glavinić (SRB), Sonja Jocić (SRB), Nelizabeta in Matea Benedetti, slednja z inovativnim pristopom prepletanja inovacij in trajnostnega razvoja v modnem oblikovanju, s kar z dvema ločenima revijama. Majska edicija pa bo poseben poudarek namenila tudi oblikovalcem mlajše generacije kot so Sari Valenci (prejemnica MBFA 2015), Kaja Julija Hrovat (prejemnica MBFA 2016), Cilka Sadar (posebno priznanje žirije MBFA 2017) in Tjaša Zalar (prejemnica MBFA 2017), ki se s svojimi sodobnimi in svežimi pristopi v ustvarjanju šele uveljavljajo na slovenskem modnem parketu


Doživite MBFWLJ v spremstvu vrhunskih vin v živo.


Izberite vstopnice za obisk posameznega dne ali paket vstopnic za obisk dveh dni (otvoritev dogodka v četrtek, 10. maja se prodaja ločeno).


PROGRAM 11. maj 2018*
Vrata odpiramo ob 18.00.

Cilka Sadar
Janja Videc
Tjaša Zalar
Kaja Julija Hrovat

Sari Valenci
Tanja Zorn
Draž

Susnyara
Cliché

PROGRAM 12. maj 2018*
Vrata odpiramo ob 18.00.

Nelizabeta
Marko Glavinić
Dajana Ljubičić

Sofia Nogard
Sonja Jocić
Ivanman

Akultura
Xenia Design
Milica Vukadinović

Matea Benedetti


*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.


Spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Snapchat.


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


PRISTOP d.o.o.


Trubarjeva cesta 79


1000 Ljubljana